baterie

Nokia 9 PureView devine oficial, vedem silueta telefonului

Nokia 9 PureView devine oficial, vedem silueta telefonului

Nokia 9 PureView apare in primele imagini oficiale. Inca nu este disponibil, nu-l cautati in oferta magazinelor online. Il vom gasi peste putin timp si probabil, va fi cel mai scump Nokia lansat pana acum.

Acest telefon, este menit sa ne impresioneze, cel putin la capitolul foto/video. Primul telefon cu Android ce se lauda cu 5 senzori principali. O parte pot fi vazuti in posterul oficial de mai jos, aflam si data exacta a lansarii:

Nokia 9 PureView Nokia 9 PureView devine oficial, vedem silueta telefonului

Nu trebuie totusi pentru moment sa ne bucuram foarte mult, am vazut telefoane cu 2 camere, mai bune la capitolul foto/video fata de unele cu 4 senzori principali. Vezi Huawei P20 PRO vs Samsung Galaxy A9. Insa, avand in vedere ca se discuta despre telefon de aproape un an de zile si ca va fi un flagship, ne asteptam sa nu dezamageasca.

Nokia 9 PureView devine oficial, vedem silueta telefonului

Lista surprizelor nu se termina. Nokia 9 PureView, va adopta un display perforat, asta pentru a face loc camerei frontale. Nu ne suparam deloc, este probabil mai bine asa fata de un notch de mari dimensiuni. Acest panou, va avea cel mai posibil, o diagonala de 6″ si o rezolutie de 2960×1440 pixeli.

nokia 9 pure view

Restul dotarilor nu sunt foarte clare, stim insa ca tot mai mult se vorbeste despre un procesor fabricat de catre Qualcomm, modelul Snapdragon 845. Daca ar fi asa, cateva semne de intrebare ar aparea automat. SD 845 nu este cel mai nou si cel mai puternic procesor, el a echipat modelele de top ale anului 2018. Insa, in 2019 si in special la MWC Barclona, va fi o “explozie” de telefoane cu Snapdragon 855.

Probabil, cei de la HMD vor dori ca Nokia 9 PureView sa aiba totusi un pret cat de cat accesibil si oricum, Snapdragon 845 este si la ora actuala un procesor de top. Ramane de vazut daca va reusi sa impresioneze si daca aleg un procesor care nu este de noua generatie.