baterie

Pareri Dualstore, magazin de telefoane mobile si electronice

Pareri Dualstore, magazin de telefoane mobile si electronice

Pareri Dualstore, magazin de telefoane mobile si electronice, unul dintre multele din Romania. Am sa expun punctele forte dar si minusurile acestui retailer. Precizez ca initial, am facut o comanda anonima si totul a decurs ok din acest punct de vedere. Apoi, mi-au trimis si cateva modele de Xiaomi spre review.

Pareri Dualstore, magazin de telefoane mobile si electronice

Este un magazin online ce a fost infiintat in anul 2007, are sediul in Baia Mare, este prezent in eMag Marketplace si vinde nu numai telefoane mobile, oferta lor cuprinde multe alte categorii de produse (360 pe eMag)

Pe langa toate acestea, au si o sectiune cu piese de schimb pentru terminale mobile, am vazut in special ca sunt disponibile display-uri pentru modelele produse de Xiaomi, Huawei, etc.

Pareri Dualstore, magazin de telefoane mobile si electronice
Pareri Dualstore

Dupa ce le-am vizitat si analizat putin site-ul iata ce plusuri si minusuri am gasit.

Aspecte PRO:

  • + Oferta mare de produse, inclusiv branduri chinezesti
  • + Suport online instant, au un chat integrat
  • + Preturi destul de bune si chiar mai mici fata de concurenta
  • + Multe modele noi de telefoane mobile

Aspecte CONTRA:

  • – Transport gratuit numai pentru sume mari (799 lei)
  • – Site destul de invechit
  • – Unele produse noi sunt greu de gasit
  • – Accesorii (huse) destul de scumpe

In rest, par a fi ok, mai ales ca au rezistat pe piata inca din 2007. Vand si destul de multe telefoane chinezesti (UMI, Ulefone, Vernee, etc), dar oferta este destul de limitata si preturile ar putea fi o idee mai mici, ma refer la aceste modele.

Spre exemplu, au in oferta inclusiv noul Blackview Max 1, telefon cu proiector ce costa 2339.00 lei. Este un pret cam mare pentru un astfel de smartphone. Apoi, cum deschizi site-ul dualstore.ro, iti sunt expuse telefoane mobile lansate acum cativa ani.

Pareri Dualstore

Pentru cineva care nu cunoaste acest magazin si oferta lor completa, poate parea un site care nu este la zi cu noutatile. Pentru a vedea produsele noi intrate, trebuie sa apesi pe alt link si nici acolo nu apar multe noutati!

Este pacat, ei chiar au adus noile modele Xiaomi din 2019, la preturi mai mult decat ok. Redmi 7, Redmi Note 7, Redmi GO, dar diverse versiuni ale lui Mi 9. Apoi, in sectiunea de “noutati”, sunt disponibile numai cateva produse, mai au de lucru si aici. Clar pot pune mai multe pagini care pot fi rasfoite.

In rest, totul pare ok si micile probleme tin de interfata si pot fi rezolvate rapid. Pe site au si o zona in care clientul poate da o nota magazinului, majoritatea parerilor de acolo sunt ok. Nu stiu insa daca sunt filtrate si daca cele mai putin placute au fost indepartate.

Nu am auzit nici probleme legate de garantii la dualstore.ro, este un aspect foarte important. Daca ati avut si voi de-a face cu ei, puteti lasa un comentariu mai jos, in zona comentariilor.