Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android PixWords Joc de Cuvinte Pentru Android

PixWords Joc de Cuvinte Pentru Android

7

PixWords Joc de Cuvinte Pentru Android. Este un joc simpatic de cuvinte incrucisate care a crescut foarte mult in popularitate in ultimul timp.

PixWords ofera suport pentru 19 limbi printre care si Romaneste si este asemanator integramelor, diferenta ar fi indiciul constituit dintr-o imagine iar voi trebuie sa ghiciti numele obiectului.

Pentru inceput trebuie sa setati jocul in limba romana, altfel cuvintele vor fi in limba engleza. Pentru a face acest lucru, intrati in joc si atingeti simbolul pentru setari apoi atingeti sageata din stanga sau din dreapta pana cand ajungeti la limba romana.

Odata selectata, apasati butonul inapoi si puteti incepe jocul !

Jocul  este structurat pe nivele, primele nivele sunt foare usoare iar imaginile reprezentative sunt usor de inteles. Fiecare nivel are mai multe cuvinte de ghicit pentru a avansa la nivelul superior.

Jocul are peste 350 de nivele cu dificultate diferita, nivele superioare sunt din ce in ce mai grele. Aveti si posibilitatea de a cumpara litere dar acestea costa banuti care sunt destul de greu de strans iar indiciile scumpe.

Daca doriti acest joculet in momente de plictiseala, il puteti descarca de aici !

7 COMENTARII

  1. Ce apare pe ecran la nivelul 1090: “Felicitari, ai completat toate nivelurile disponibile. Asteapta actualizari….”.Ce faci acum? Am cautat peste tot, nimic despre continuare. Sa fie asta tot? Am intrat pe toate site-urile dedicate… nimic. Sugestii?

    Pt Cosmin: Stai sa vezi raspunsuri gresite, stupide, necorelate, inexistente, etc. Cu toate astea, am avut rabdare si puncte acumulate si am am ajuns la final. Oare? Copiii aia de la Pixwords.ro se uita la comment-urile noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here