Connect with us

Comparatii telefoane mobile cu Android

Pocophone F1 vs Samsung Galaxy S8, comparatie video

Published

on

Pocophone F1 vs Samsung Galaxy S8, ambele telefoane sunt populare in Romania, se gasesc in oferta magazinelor online, este insa o dilema destul de mare. Da, asa cum veti vedea si in clipul video comparativ de mai jos, sunt diferente intre ele, Pocophone F1 este mai rapid fata de Samsung Galaxy S8.

Dar cu greu sesizezi aceasta diferenta de viteza, practic in utilizarea de zi cu zi pot spune ca ambele sunt la fel de puternice si de rapide. La capitolul specificatii tehnice si strict referindu-ma la procesor si la memoria RAM, Pocophone F1 sta mai bine si este mai dotat. Cel mai puternic procesor al momentului si 6GB memorie RAM, suficient pentru absolut orice activitate.

Samsung Galaxy S8 pe care l-am folosit in clip, nu are un procesor de la Qualcomm, adica un Snapdragon. In schimb, putem spune ca cel prezent, Exynos 8895 este un echivalent al lui SD 835. S8 are 4GB RAM. Acest clip l-am facut mai mult din curiozitate, eram absolut convins ca ambele telefoane ruleaza perfect.

Advertisement

Diferenta apare la pret, cam 700 de lei intre cele doua modele, diferenta valabila la ora redactarii acestui apel. Dar deja stim ce primim in plus pentru acesti 700 de lei din dreptul lui S8, nu reluam discutia acum. Dar, pe scurt, spun asa. Vrei o camera mai buna, un display mai bun si o carcasa mai luxoasa, platesti mai mult si il cumperi pe Samsung Galaxy S8. Vrei un procesor mai nou si un strop de viteza in plus, platesti mai putin si il cumperi pe Pocophone F1.

Pocophone F1 vs Samsung Galaxy S8

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Cristian Chiriac

    octombrie 6, 2018 at 18:19

    Aș alege Nubia Red Magic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des