Acasă Stiri Android Si Noutati Posta Romana anuleaza trimiterile catre mai multe zone din Italia

Posta Romana anuleaza trimiterile catre mai multe zone din Italia

0

Coronavirus (Covid 19) a reusit sa mai faca o problema celor care stau in Italia sau celor care sunt in Romania si doresc sa expedieze colete sau scrisori catre aceasta tara.

Masura se aplica in Romania dar in mod automat, vor fi afectati si cei din Italia. Astfel, Posta Romana a decis sa suspende pe o perioada ce nu a fost comunicata, activitatea de colectare şi distribuire pentru trimiterile poştei de scrisori, colete poştale şi trimiteri EMS catre mai multe municipalitaţi din Italia.

Mai aflam ca unitaţile poştale care deservesc municipalitaţile Casalpusterlengo, Lozzo Atestino, Bertonico, Castiglione D’adda, Terranova dei Passerini, Codogno, Maleo, San Fiorano, Fombio şi Somaglia sunt închise.

Tot ei ne spun ca nici zonele invecinate acestor municipalitati nu scapa de acest inconvenient, pot aparea intarzieri in procesul de distribuire pentru trimiterile poştale, in urma deciziilor de închidere a instituţiilor publice sau a afacerilor private din Italia, ca masura de precauţie pentru evitarea raspandirii Covid-19.

La ora actuala (05/03/2020), la nivel global, sunt inregistrate 97,878 cazuri de infectare cu coronavirus. Dintre acestea, 3.353 sunt decese si 54.122 de cazuri in care persoanele s-au recuperat in totalitate.

Sunt infectati 40.403 persoane, 33.924 fiind intr-o stare de sanatate medie si 6479 se afla intr-o stare critica sau serioasa.

Iata si tabelul complet pentru data de 05.03.2020. Din pacate, Italia ocupa o pozitie fruntasa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here