Acasă Stiri Android Si Noutati Pretul telefoanelor mobile va creste si vinovat este coronavirus

Pretul telefoanelor mobile va creste si vinovat este coronavirus

0

Pretul telefoanelor mobile va creste in perioada urmatoare, clientii vor spune ca nu este normal si probabil ca vanzarile vor scadea. Pe de alta parte, din diverse motive, magazinele vor spune ca este ceva normal.

Si nu numai terminalele mobile vor avea un pret mai mare, este vorba despre majoritatea electronicelor si a electrocasnicelor. Daca ma intrebati pe mine, era de asteptat sa se intample asta.

Nu spun ca ar fi normal, poate comerciantii profita putin de pe urma acestei crize provocate de coronavirus. Directorul general al Flanco, Dragoş Sarbu, a declarat ca stocurile magazinelor sunt afectate de producţia din China, acesta este unul dintre principalele motive pentru care preţurile telefoanelor în urmatoarele luni.

Oricium preturile erau destul de umflate si inainte. Telefoanele mobile, laptopurile, ceasurile sau boxele inteligente – acestea sunt numai unele dintre gadgeturile care vor cunoaste preturi mai mari.

Deja incep sa se simta probleme in ceea ce priveste stocurile produselor, Flanco sustine ca mai are stocuri pentru aproximativ 3 luni de zile. Acesta ar fi unul dintre principalele motive.

Apoi, din cauza coronavirus, traficul din magazinele fizice sub brand Flanco, a scazut cu peste 10% in luna februarie si daca lucrurile nu se stabilizeaza, probabil ca procentul va creste.

Daca situatia nu se va stabiliza, ne putem astepta la o explozie a preturilor in majoritatea domeniilor. Conform unor analisti economici, preturi mai mici se vor inregistra numai in domeniul hotelier si turism, este posibila si o scadere destul de mare a preturilor apartamentelor.

Ramane de vazut cum va evolua aceasta isterie provocata de coronavirus si cat de mult vor creste preturile. Un lucru este cert, daca apare si o criza economica, vanzarile de electrocasnice vor scadea destul de mult.

via

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here