Acasă Stiri Android Si Noutati (UPDATE) MWC 2020 in pericol de a fi anulat de frica coronavirus?

(UPDATE) MWC 2020 in pericol de a fi anulat de frica coronavirus?

1

Update 11.02.2020 – Tot mai multe companii isi retrag prezenta de la cel mai mare eveniment din domeniul telefoanelor mobile. Daca ieri aflam ca LG, Ericsson, Nvidia, SONY, AMAZON sau ZTE si-au anulat prezenta, astazi primim noi vesti.

Unele nu chiar fericite, lista producatorilor care vor lipsi creste. Pe langa numele enumerate mai sus, astazi adaugam pe lista si VIVO, MediaTEK, TCL si INTEL.

Articolul initial – Anul acesta, MWC 2020, va fi mult mai sarac si porobabil mai trist. Este cel mai mare eveniment ce tine in special de industria telefoanelor mobile.

Mobile World Congress (MWC) a avut loc prima data in anul 1987. la Londra. Incepand cu 2015, s-a stabilit ca cel putin pana in anul 2023, locul de desfasurare sa fie Barcelona. Aici se va desfasura evenimentul si anul acesta, in perioada 24-27 februarie.

Din pacate, tot mai multi producatori isi vor restrange prezenta in 2020 sau chiar nu vor participa. Compania Amazon nu va fi prezenta, motivul fiind “ingrijorarile privind raspandirea virusului de tip coronavirus”

MWC 2020

Mai departe, aflam ca exista companii care nu for fi prezente deloc. LG, Ericsson dar si Nvidia, SONY sau ZTE. Samsung isi va restrange prezenta, modelele din gama S20 vor fi dezvaluite in data de 11.02.2020, la mare distanta de Barcelona (San Francisco).

Organizatorii MWC 2020 vor lua si ei masuri, deja au anuntat ca invitatii vor trebui sa faca dovada faptului ca nu au fost in China in ultimele 2 saptamani si nicio persoana din provincia Hubei nu va fi lasata sa participe la eveniment.

Mai sunt 2 saptamani pana la startul evenimentului MWC 2020 si in cazul in care lucrurile vor evolua in sens negativ, este posibil ca si alte companii sa se retraga de la eveniment. Dar avand in vedere ca acesta este organizat in Spania, nu cred ca se va ajunge pana la anularea lui.

Oricum, ma astept ca toti ce de acolo sa poarte masti de protectie si sa fie o atmosfera destul de trista si de apasatoare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here