Quattro HD Evolio – Sau HD Pentru Tot Poporul !

7

Quattro HD Evolio – Sau HD Pentru Tot Poporul ! Evolio se pare ca s-a trezit din amorteala caracteristica si lanseaza astazi o noua tableta de 7 inci, procesor grafic cu 8 nuclee si o solutie ieftina pe post de procesor, adica un Allwiner A31 S Quad Core.

Nu inteleg ce cauta in denumire terminatia HD, ecranul fiind unul IPS de 7 inci cu rezolutia 1024 x 600 si din cate stiu eu, rezolutia HD este de 1280×720p, asa cum puteti vedea aici. Ori imi scapa mie ceva, ori termenul de HD este reinventat de catre cei de la Evolio sau probabil este o strategie de marketing ieftina. Daca se refera la faptul ca tableta este capabila sa redea fisiere High Definition (HD), nu contest acest lucru insa exista tablete pe piata de cativa ani ce fac acest lucru, deci nu este o noutate.

Si nu veti avea oricum claritate HD pe acest ecran cand urmariti un film deoarece ecranul nu este HD.

Citez iar din Wikipedia : “720p este o rezoluție a ecranului folosită de formatul video HDTV și se referă la dimensiunea de 1280×720 de pixeli (in total 921,600). “720” se refera la rezolutia verticala iar „p” la modul de afisare a imaginii, in cazul de fata progresiv sau neintercalat”

Revenind cu restul specificatiilor, banale as spune, intalnim o memorie de stocare de 8GB, memorie RAM de 512 MB cu care nu poti face nimic si o camera foto de 0.3 MP, inutila probabil.

Imi permit sa atasez o poza (sursa) cu jucaria :

t6 Quattro HD Evolio - Sau HD Pentru Tot Poporul !

Bateria este de 2700 mAh, dimensiunile 188 x 111 x 9.5 mm si cantareste 330 grame. Nu avem Bluetooth, nu avem GPS, nu avem conectivitate 3G decat printr-un modem extern.

Jucaria asta ” HD ” costa 399 lei si firma importatoare (fiindca este o tableta importata din China si rebranduita) ne asigura ca, citez “Evolio Quattro HD este tableta Quad-Core cu cel mai bun raport calitate – pret din Romania!”
Sunt “convins” de asta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord