baterie

Review Allview V2 Viper S – Display bun, rezolutie FHD, diagonala de 5.5″

Review Allview V2 Viper S - Display bun, rezolutie FHD, diagonala de 5.5"

Review Allview V2 Viper S – Display bun, rezolutie FHD, diagonala de 5.5″, LTPS Low-temperature polycrystalline silicon dar si sticla de protectie contra zgarieturilor, nu este Gorilla Glass dar avem parte in acest caz de Soda Lime Glass. Cred ca am zis tot cu asta, este un display foarte bun, destul de luminos, unghiuri excelente de vizualizare, raport bun dintre suprafata frontala si ecranul in sine, margini nu foarte largi si culori naturale.

Exista in meniu si MiraVision asa cum ne asteptam sa gasim pe telefoanele cu MediaTEK, putem customiza putin diverse aspecte ce tin de display, insa nu sunt rezultate spectaculoase. Putem selecta modul de imagine (standard, viu sau modul utilizatorului), contrastul dinamic sau saturatia, luminozitatea, claritatea plus temperatura de culoare, insa toate acestea daca alegeti  “mod utilizator”dsc_0106

Allview V2 Viper S mai are in meniul de display printre altele si setari pentru ecran wireless, dimensiunea fontului, daydream, plus setari pentru LED-ul de notificari aflat la baza ecranului dar si luminozitatea adaptiva. LED-ul pentru notificari nu poate fi insa customizat la nivel de culoare, acesta lumineaza numai albastru si poate fi oprit sau pornit.

Cam asa arata LED-ul pentru notificari activat:

dsc_0012

In meniu, putem alege si cum sa arate combinatia de taste virtuale (orientarea butoanelor) dar si setari pentru gesturile inteligente, nu putem insa bloca sau debloca ecranul prin dubla atingere.

Cam acesta este ecranul telefonului Allview V2 Viper S, este unul foarte bun cu o claritate a imaginilor excelenta, se vede rezonabil si in exterior cand il privesti din diverse unghiuri. Remarc inca o data rezolutia FHD si claritatea impecabila a imaginilor, vedem asta in una din pozele de mai sus, acolo unde am ales ca wallpaper o tesatura si am pozat ecranul de aproape, practic nu observam pixelii deloc!

Citeste si: Review Allview V2 Viper S – partea de design si asemanarea cu LG G3

Citeste si: CONCURS si unboxing Allview V2 Viper S