Acasă Review telefoane Review Allview V2 Viper S – partea de design si asemanarea cu...

Review Allview V2 Viper S – partea de design si asemanarea cu LG G3

9
nofollow

Review Allview V2 Viper S – partea de design si asemanarea cu LG G3, incep astfel seria de recenzii dedicate telefonului ce poate fi castigat la un concurs, am sa fac mai multe materiale in care voi vorbi separat despre camera foto, sistemul de operare si testele de performanta, display, baterie si concluziile finale. Am ales sa fac mai multe articole de review deoarece este un telefon chiar interesant si incep cu partea de design!

Nu intamplator am ales sa incep cu aceast aspect, am constatat ca Allview V2 Viper S seamana foarte mult cu un LG G3, chiar foarte mult, insa numai in partea din fata, restul nu are nicio legatura!

Si nu spun ca ar fi un lucru rau, ba din contra! LG G3 este si va fi un telefon frumos, tot 5.5″ si un raport dintre suprafata frontala si display de aproape 80%, V2 Viper S se mandreste cu aceleasi cifre.

Puse unul langa altul si privite din fata sunt aproape identice, tradeaza la Allview acel LED pentru notificari care este la baza ecranului, fix acolo este sigla LG la modelul G3. In rest, totul este aproape identic, margineile ecranului, marginea superioara dar si marginea inferioara, integrarea tastelor capacitive, difuzorul pentru convorbiri este asezat fix in acelasi loc, difera totusi pozitionarea senzorilor.

Allview V2 Viper S este la fel de rotunjit ca modelul de la LG, insa partea din spate, amplasarea difuzorului, a butoanelor si a conexiunilor sunt total diferite. Cum le am pe amandoua, m-am gandit ca nu ar strica si o sesiune foto.

Iata-le pe amandoua pozate din fata, observam asemanarea izbitoare!

dsc_0056 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0041 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0036 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0033 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0023 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0016 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0015 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0012 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0011 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0010 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0009 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0002 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3

Asa cum spuneam, asemanarile se opresc aici, iata-le pe ambele pozitionate si din alte unghiuri:

dsc_0032 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0031 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0030 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0029 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3

Il vedem acum pe Allview V2 Viper S de unul singur, nu este un telefon metalic, insa este unul destul de frumos, in poze observam pozitionarea butoanelor, a microfonului si a difuzorului, a mufei USB, portului pentru casti dar si senzorul foarte mare al camerei foto alaturi de cele 3 LED-uri flash, telefonul nu are senzor de amprente insa este dotat cu senzor IR.

dsc_0138 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0139 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0141 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0142 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0143 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0144 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3 dsc_0146 Review Allview V2 Viper S - partea de design si asemanarea cu LG G3

Cam atat la acest capitol, este un telefon reusit fara indoiala. In zilele viitoare voi vorbi pe larg si de restul capitolelor, partea de unboxing si concursul prin intermediul caruia puteti castiga fix telefonul din pozele de mai sus – AICI.

9 COMENTARII

  1. Telefonul se misca bine insa are in mare defect. Se incalzeste foarte repede. Daca te apuci sa joci ceva dupa nici 5-10 minute nici nu mai poti tine mana pe el. Daca e doar navigare internet 15-20 minute. Iar penalitatea aia de husa e o mare tampenie. Iti cade telefonul din husa.

  2. lucian nu gresesti de loc si eu am telefonul de vreo 3 saptamani si da camera de 16 mp este slaba rau si focuseaza greu te ia somnul pana face focus plus ca in anumite cinditi de iluminare in casa la lumina becului face poze neclare se vede aiurea cum ai spus tu ,este o camera proasta in comparative cu alte camera de pe telefonele allview,nu stiu la ce te referi tu Cosmin cind zici ca este o camera buna cu ce ai comparat cu una de pe un telefon de acum 5 ani de 5 mp/? fa o comparatie cu un telefon tot de la allview (made in china) x3 soul style (pe care deasemenea il detin si nu se compara cu porcaria asta de v2 viper s cu toate ca este la acelasi pret) pai camera de 13 mp de pe style face poze excelente pe cand acest v2 viper s face poze demne de o camera de 8 mp sterse rau si neclare doar afara in conditii bune de iluminare mai face poze cat de cat acceptabile,in interior indifferent de lumina face poze foarte slabe ce sa mai zic de camera din fata este slaba rau foarte slaba pentru un telefon de 1100 ron.Si o rugaminte daca cunoasteti ce correspondent are in china ca as vrea sa ai schimb firmware-ul poate rezolva problema camerelor daca nu o fi de vina lentilele,ca senzorul este unul bun de la Samsung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here