Connect with us

Stiri despre telefoane

Review- Insta360 Air, camera foto 360 grade

Published

on

Review- Insta360 Air, camera foto 360 grade, insa acest gadget poate si filma pana la rezolutie 4K. Oferta vine din China si o veti vedea la finalul articolului.

Am gasit produsul si in Romania, el costa in jur de 750 lei la noi in tara, 100 USD pe gearbest.com. Deja am prezentat AICI un material de unboxing, acolo vedeti si specificatiile tehnice dar si cum arata acest produs.

insta360 air

Nu-mi dau seama cat de populare sunt aceste gadegturi la noi in tara si nici cat sunt de utile. Probabil ca ele se adreseaza celor pasionati de fotografie sau clipuri video in formmat 360 grade. Aceste materiale pot fi vazute si pe dispozitivele VR, dar si pe PC, pot fi postate in format 360 grade direct pe Facebook.

Advertisement

insta360 air

Rezultatele cele mai bune se obtin in momentul in care le vizionam pe o pereche de ochelari VR.

Review- Insta360 Air – Aceasta camere vine impreuna cu o aplicatie gratuita, ea este disponibila in Google Play. Camera nu poate fi folosita fara aceasta aplicatie.

insta360 air

Mai mult, aplicatia iti permite sa transmiti LIVE pe retelele de socializare sau pe YouTube. Imaginile sau clipurile surprinse cu aceasta camera pot fi postate si pe comunitatea ce s-a format in jurul acestui gadget, aceasta comunitate este disponibila direct in aplicatie.

Advertisement

Iata si un clip la rezolutie FHD, acesta este filmat in format 360 grade. Pentru a vedea clipul in format 360 grade pe PC, folositi acel slider din stanga/sus.

Atasez mai jos si fotografii capturate cu aceasta camera, ele se pot vedea cel mai bine cu ajutorul unei aplicatii speciale:

Advertisement

Review- Insta360 Air, camera foto 360 grade Review- Insta360 Air, camera foto 360 grade

Este important de precizat ca pentru a fi vazute direct pe telefon, materialele trebuie exportate din aplicatie in memoria telefonului, in caz contrar, acestea nu apar in galeria foto obisnuita.

Review- Insta360 Air, camera foto 360 gradeIata si cum arata interfata aplicatiei (link download) dar si setarile disponibile:

Oferta de pret poate fi vazuta AICI. Este compatibila cu telefoanele Android si exista in 2 versiuni. Cu Micro USB sau USB reversibil, alegerea versiunii se face chiar din pagina produsului. Review.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171