Acasă Review telefoane REVIEW Ulefone Future, camera foto Samsung s5k3p3

REVIEW Ulefone Future, camera foto Samsung s5k3p3

8

In caz ca nu stiti cum arata o interfata stock de camera foto in Android Marshmallow, capturile de ecran de mai jos va vor lamuri. Mai mult ca sigur ca pozele ar fi fost si mai bune si ar fi existat mai putine capturi cu probleme daca cei de la Ulefone ar fi cutomizat putin interfata camerei de pe Ulefone Future si daca ar fi adaugat mai multe optiuni sau daca ar fi implementat mai bine senzorul, driveri si restul detalliilor tehnice si mai putin cunoscute. Repet, pozele nu sunt rele deloc si unele sunt chiar fara cusur, insa cred ca se putea si mai bine in cazul acestui telefon, asta deoarece este un smartphone chiar excelent la multe capitole!

 

Vorbim si despre capturile video, atat cele pe timp de zi cat si cele facute la interior, aici iarasi se simte lipsa de interes a companiei si spun asta deoarece avem filmare 3gp in conditiile in care intalnim un senzor destul de performant.

3GP, rezolutie FHD, 29fps, sunet stereo si un bitrate de Kbps, asta in cazul clipului de mai jos:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=TZdXHX1STaw&feature=youtu.be[/wpsm_video]

Datele raman neschimbate si in cazul capturii video in conditii de iluminare slaba insa filmarea nu mai este atat de grozava:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=70Oh48t1jho&feature=youtu.be[/wpsm_video]

Cam atat cu materialul de review al camerei foto de pe Ulefone Future si cred ca deja aveti o impresie formata dupa ce ati vazut aceste poze si clipuri video, avem o camera foto buna dar parca nu atat de buna pe cat am fi vrut de la acest telefon mobil excelent. Daca ar veni un update de firmware pentru Ulefone Future ce ar pune la punct aceste aspecte ar fi excelent. In zilele viitoare voi pregati materiale de review legate de testele de performanta, de sistemul de operare, baterie dar si despre atractia principala a telefonului Ulefone Future – ecranul fara margini laterale! Acest smartphone poate fi cumparat si de AICI.

ttt

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here