Acasă Review telefoane Review Vernee THOR – Sta destul de bine in unele teste de...

Review Vernee THOR – Sta destul de bine in unele teste de benchmark!

2

[easy_chart chart_id=’35083′]

Nu este un scor impresionant, insa asta nu inseamna ca telefonul are lag sau ca nu ruleaza corespunzator. Ba din contra, cei 3GB memorie RAM se simt din plin si totul se incarca rapid, procesorul octacore isi face si el treaba ok insa mi-ar fi placut sa ruleze la viteze mai mari. Astfel, scorul in AnTuTu ar fi crescut dar si pretul ar fi fost altul.

Mai departe vorbim despre GeekBench3, adica de un test bench pe care eu il prefer si in care Vernee Thor obtine niste scoruri apropiate de cele pe care le asteptam. Asa cum vedem in capturile de mai jos, 639 puncte in testul single core si 2957 puncte in cel multicore. Comparat cu alte telefoane testate cu aceasta aplicatie, Vernee Thor este putin sun Samsung Galaxy S4 in testul single core si peste Samsung Galaxy S5 in testul multicore. Pot fi niste punctaje bune, asta depinde si cum privim lucrurile.

Binisor si spre bine chiar sta si in Velammo, Chrome Browser, Metal si Multicore sunt testele pe care le-am rulat iar rezultatele le puteti vedea in capturile de mai jos:

In primul test avem 2668 puncte si nu prea impresioneaza, puteti vedea cam pe unde se situeaza, in testul Metal obtinem 1059 puncte si este sub Nexus 5 iar in testul multicore il vedem cu 1612 puncte sub Nexus 6 dar peste Nexus 5.

Multe nu prea ar fi de spus legat de testul placii grafice, desigur ca aici conteaza foarte mult si rezolutia ecranului dar si placa video, sunt telefoane mult mai ieftine care au obtinut scoruri mult mai mari.

Spre pagina urmatoare:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.