Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic! Sunt cateva lucruri importante de precizat inainte sa va vorbesc despre aceasta pereche de ochelari de la Xiaomi: produsul mi-a fostr trimis de catre tinydeal, este in stoc in depozitele din Germania, NU se platesc taxe vamale si costa numai 17.99 USD, eu spun ca este o oferta excelenta avand in vedere ca transportul este rapid deoarece vin direct din Europa.

Ochelarii Xiaomi VR Mi sunt ca orice alt produs de la aceasta companie, de calitate foarte buna si la un pret de bun simt! Am testat aici pe site mei multe perechi de ochelari, incepand cu cei de plastic Google Cardboard si pana la perechi scumpe, insa ca si constructie, aceasta pereche le intrece pe toate, singurul defect in aceasta categorie as spune ca este lipsa reglajului pentru lentile, insa acestea sunt bine calibrate direct din fabrica.

dsc_0148 Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

Desigur ca in acest caz conteaza foarte mult si telefonul, sunt recomandate cele cu giroscop sau cele cu rezolutie mai mare a ecranului, insa perechea Xiaomi VR Mi poate fi folosita foarte bine si impreuna cu un telefon ce nu este dotat cu giroscop, in acest caz insa utilizatorul se va limita numai la continut video.

Continut video este cu gramada, toata aplicatia YouTube poate fi folosita impreuna cu o pereche de ochelari VR 3D, exista un buton dedicat chiar in aplicatie!

Din pacate, nu prea poti sa faci un review unei astfel de perechi de ochelari si sa explici ceea ce se intampla, asta deoarece este aproape imposibil sa explici senzatiile traite, cei ce au folosit pana acum asa ceva stiu despre ce vorbesc.

dsc_0168 Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

Exista insa pe YouTube continut compatibil ce poate fi urmarit sau transformat pentru asa ceva, insa exista tot pe YouTube si continut special, este complet diferit. Spre exemplu, daca veti cauta clipul Intro IMAX, veti vedea ca acolo ai impresia ca acele caractere vin spre tine si te lovesc, ai tendinta de a te feri de ele, exemplele pot continua.

VEZI OFERTA PENTRU Xiaomi VR Mi PE TINYDEAL

Si aplicatia dezvoltata de Google ofera continut suficient si interesant, insa in Google Play exista multe astfel de aplicatii ce pot fi instalate si testate, fie ca vorbim despre jocuri, fotografii 3D sau clipuri video. Si aceasta pereche de ochelari vine cu propria aplicatie ce poate fi descarcata gratuit, este interesanta insa are un meniu in chineza si personal nu am reusit sa o schimb in engleza.

CITESTE SI:  Cantarul inteligent Allview SmartCare a fost lansat oficial

dsc_0152 Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

Este totusi o aplicatie interesanta chiar daca este in chineza, daca o folosesti impreuna cu perechea de ochelari vei avea impresia ca esti intr-o sala de cinema si asta deoarece filmul pe care-l urmaresti pare a fi proiectat pe un ecran gigant, ai si scaune pe care stai sau o cortina in jurul ecranului, senzatia este interesanta si am intalnit-o inclusiv inb YouTube!

VEZI OFERTA PENTRU Xiaomi VR Mi PE TINYDEAL

Constructia ochelarilor Xiaomi VR Mi:

Marele avantaj este acela ca nu sunt fabricati dintr-un simplu plastic ce atrage rapid amprentele si grasimea inclusiv la nivelul fetei sau a ochilor, ei sunt imbracati intr-un material textil placut la atingere si care nu atrage amprentele din cate am observat, mai jos vedeti o galerie foto si am sa explic acolo alte detalii tehnice:

Desupra gasim un buton dedicat cu ajutorul caruia putem selecta in meniul aplicatiilor, deplasarea prin meniu se face prin simpla miscare a capului, butonul este metalic!

dsc_0152 Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

Lentilele sunt intr-un suport de plastic si asa cum spuneam, nu exista reglaje (bune in special pentru cei cu miopie)

dsc_0153 Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

Sertarasul se inchide cu ajutorul unui fermoar:

dsc_0156 Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

La baza, vedeti un suport cauciucat pe care se aseaza telefonul, acesta trebuie sa fie cu o diagonala cuprinsa intre 5.5 si 4.7″

dsc_0158 Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

Capacul este si el prevazut cu un material cauciucat, telefonul va sta nemiscat acolo, cele doua zone libere sunt pentru camera foto , pentru difuzoare, aerisire sau incarcare:

dsc_0159 Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

Suportul in care este snurul pentru cap, pe el este imprimat un cod QR care ne duce catre aplicatia Xiaomi VR.

dsc_0162 Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

Curelele pentru cap sunt elastice si prevazute cu “arici”

dsc_0163 Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

Telefonul asezat pe suportul lui, acest Allview V2 Viper S nu are giroscop din pacate!

dsc_0164 Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

Xiaomi VR Mi:

dsc_0165 Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

Continut multimedia mai special, clip de pe Youtube, o placere sa-l privesti 😉

dsc_0166 Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

Lentilele:

dsc_0170 Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

Logo-ul imprimat in partea din fata si materialul textil:

dsc_0172 Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

Cam atat legat de aceasta pereche de ochelari pentru realitatea virtuala de la Xiaomi, cei interesati pot gasi oferta AICI (linkul este in franceza dar poate fi schimbat in engleza), ei costa putin si livrarea este rapida, din Europa. Cei de la tinydeal.com mi-au trimis si alte produse destul de interesante, am sa pun articole legate de acestea zilele viitoare.

Review Xiaomi VR Mi ochelari VR, calitatea Xiaomi la pret foarte mic!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree