Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung ar pregati o tableta pliabila chiar anul acesta

Published

on

O tableta pliabila, la asta ar lucra sud-coreeni, gadgetul urmand a fi prezentat chiar anul acesta, 2023. Cel putin asta sustin unele surse din domeniu, dar nu prea vad rostul unui astfel de dispozitiv, poate numai pentru ca Samsung sa ne arata ca este in stare sa produca si asa ceva.

O astfel de tableta pliabila ar concura direct cu un telefon pliabil si nu stiu daca isi doresc asa ceva si de ce sa o faca. Ar fi mai credibil daca acest gadget ar fi unul cu dimensiuni ceva mai mari, poate peste 10 inch, chiar si mai mult, asa as intelege scopul lui in acest peisaj. Si ar fi o placere sa vizionezi continut pe un panou mai mare de 10 inch!

tableta pliabila

Nu cred ca ar fi problema lipsa unui display mai mare care se poate plia, deja exista astfel de panouri. Ramane de vazut cum se va plia acest dispozitiv, daca se va inchide precum o carte sau daca nu cumva ar fi vorba de fapt despre telefonul Tri-Fold, cel despre care am mai discutat. Interesant si care ar fi eventualele specificatii tehnice, presupun ca daca vor lansa asa ceva, nu vor integra un hardware slab. Tragand linie, probabil ca pretul ar fi mai mare fata de cel al unui telefon pliabil!

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des