Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy S22 FE nu vine anul acesta, dar vom vedea S23 FE

Published

on

Samsung Galaxy S22 FE nu vine anul acesta, dar vom vedea S23 FE, asta in cazul in care nu va mai aparea vreun eveniment major care ar putea sa incurce planurile celui mai mare producator de telefoane mobile din lume. Speram sa nu se intample asta.

Seria “Fan Edition” era extrem de populara si in Romania, primeai practic un flagship la un pret mai mic. Lipsit de anumite dotari mai fine, lipsit de lux, dar multi dintre clienti nici nu cauta asa ceva, mai ales in Romania. Vor un flagship care sa se miste bine, sa fie la pret corect si sa arate ok. Deja l-am descris pe FE de la Samsung.

Samsung Galaxy S22 FE

Cei de la The Elec spun ca Samsung a luat aceata decizie ca urmare a lipsei de cipuri si a cererii crescute pentru Galaxy S22 Ultra. Si probabil ca Samsung castiga mai mult de pe urma unui Ultra, putem intelege decizia. Criza componentelor face “victime” in multe alte domenii, putem intelege si asta.

Advertisement

Stiai ca primul telefon Fan Edition sub brand Samsung a fost Note 7 FE? Acesta a fost lansat 2017. Era o versiunea care voia sa rezolve problema acumulatorului care lua foc din senin si care a dus la retragerea de pe piata a lui Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy S22 FE nu vine anul acesta, dar vom vedea S23 FE

Vestea buna este ca nu au renuntat complet la aceasta editie speciala si deja au in plan pentru anul viitor o versiune de S23 FE. Reamintim ca ultimul produs al acestei game a fost prezentat la inceputul acestui an, este vorba despre S21 FE cu 5G.

Samsung Galaxy S22 FE nu vine anul acesta, dar vom vedea S23 FE

Se pare ca Samsung S22 Ultra este un telefon care se vinde foarte bine si trebuie sa fie alocate mai multe resurse pentru productia lui, tinta este de 10 milioane de unitati vandute. Desi este cel mai scump din gama, Ultra se vinde mai bine in comparatie cu S22 Plus sau S22.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des