nofollow

Samsung Galaxy S9 si S9 +, poze reale si clare! Nici nu mai are rost sa asteptam lansarea oficiala de maine, 25.02.2018. In saptamanile ce au trecut, a existat o adevarata “avalansa”, fie ca ne gandim la dotari, fie la design.

Cu numai cateva ore inainte de lansarea oficiala, avem parte de cateva poze clare si reale, il vedem in toata splendoarea pe Samsung Galaxy S9! Este adevarat, nu exista o schimbare majora la capitolul design, un necunoscator nu si-ar da seama de diferentele dintre S8 si S9.

Margini ale ecranului aproape identice, tot un design curbat, tot sticla in fata si in spate. Apare insa o schimbare pentru senzorul de amprente, acesta are o pozitie mai fireasca si este pozitionat sub camera foto.

CITESTE SI:  Ce inseamna abonament Mobil 5 liber de contract la Telekom?

Folosesc ca telefon personal un S8 Plus si trebuie sa recunosc, senzorul de amprente este inutilizabil. Pozitionarea este prost aleasa, nu ai cum sa nu atingi cu degetul senzorul camerei, in incercarea de a debloca telefonul!

Nu avem parte astfel de o schimbare majora de design, adevaratele modificari par a fi la interior. Ni se promite o camera complet imbunatatita, un procesor mai puternic, vor exista si difuzoare stereo!

Acestea sunt numai cateva caracteristici noi, pe restul le vom afla in curand. Pana atunci, iata si imaginile promise:

Samsung Galaxy S9 si S9 PLUS:

samsung galaxy s9 si s9 +, poze reale si clare! samsung galaxy s9 si s9 +, poze reale si clare! samsung galaxy s9 si s9 +, poze reale si clare! samsung galaxy s9 si s9 +, poze reale si clare! samsung galaxy s9 si s9 +, poze reale si clare! samsung galaxy s9 si s9 +, poze reale si clare! samsung galaxy s9 si s9 +, poze reale si clare!

6 COMENTARII

  1. Pai il folosesc si eu…insa nu imi place pt. ca este suuuper alunecos. Dar noul S9 are difuzoare stereo, o camera mai buna (asa spun ei) si un procesor mai bun…Oricum, nu stiu cati vor face trecerea de la Samsung S8 la S9…Nu este acelasi impact ca trecerea de la S7 la S8. In concluzie, cred ca ai dreptate 😉

  2. Probabil ca nu au facut prea multe schimbari de la S8 la S9 pentru ca se grabesc pentru lansarea lui S10 , aici m-as astepta sa fie ceva schimbari majore

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree