Connect with us

Review gadget

Samsung SmartTag2 cu design schimbat si imbunatatiri

Published

on

Samsung SmartTag2 cu design schimbat si imbunatatiri

Samsung SmartTag2 cu design schimbat si imbunatatiri, vestea buna este ca noul si micutul gadget va fi disponibil global (incepand cu 11 octombrie 2023) si ca nu are pret foarte mare, costa in jur de 30 USD.

Samsung isi extinde portofoliul de dispozitive inteligente cu lansarea noului SmartTag2, un dispozitiv de urmarire cu un design imbunatatit si o serie de caracteristici noi. Cu un inel metalic incorporat, noul design permite utilizatorilor sa il foloseasca in mai multe moduri decat generatia anterioara.

Samsung SmartTag2 cu NFC

Samsung SmartTag2 cu design schimbat si imbunatatiri

Unul dintre punctele forte ale noului Samsung SmartTag2 este modul Lost. Acesta permite proprietarului sa introduca informatii de contact in dispozitiv. Daca dispozitivul se pierde, oricine il gaseste poate scana eticheta cu telefonul mobil, iar informatiile de contact ale proprietarului vor aparea pe ecran.

Advertisement

Samsung SmartTag2 cu design schimbat si imbunatatiri

SmartTag2 vine si cu o functie Compass View. Aceasta caracteristica, compatibila doar cu dispozitivele care suporta UWB, cum ar fi seria Galaxy S Ultra, ajuta utilizatorii sa isi gaseasca obiectele pierdute, indicand directia exacta in care se afla eticheta.

Daca ne gandim si la durata de viata a bateriei, SmartTag2 promite performante impresionante. Modul de economisire a energiei poate extinde durata de viata a bateriei pana la 700 de zile. In modul normal, bateria poate dura pana la 500 de zile, adica mai mult de un an de zile!

Aplicatia SmartThings Find, utilizata pentru gestionarea dispozitivelor SmartTag, a fost actualizata. Noua versiune ofera o interfata de utilizator revizuita si o harta pe ecran complet. Posesorii pot localiza dispozitivele SmartTag2 folosind camera telefonului, tehnologia Bluetooth LE, UWB si realitatea augmentata.

Advertisement

Pentru cei preocupati de securitate, Samsung a inclus o functie care trimite alerte daca un dispozitiv SmartTag necunoscut te urmareste. Aceasta caracteristica este menita sa previna utilizarea neautorizata a dispozitivelor de urmarire.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des