Acasă Aplicatii telefoane Android Se Va Prăbuşi Avionul Meu? Aplicatie IOS

Se Va Prăbuşi Avionul Meu? Aplicatie IOS

0

Se Va Prăbuşi Avionul Meu? Aplicatie IOS

Se va prabusi avionul meu? intra probabil in categoria aplicatiilor inutile dar distractive. Promite sa-ti calculeze daca te vei prabusi in timpul zborului cu avionul si-ti calculeaza aceste sanse.

Am spus aplicatie inutila deoarece conform statisticilor facute de expertii in aviatie, sansele de a te prabusi cu un avion sunt de 0.00001%, adica cate sanse ai sa castigi la loto sau sa te loveasca un meteorit.

Oricum, pentru fun, aplicatie este disponibila pentru moment pentru iPhone sau iPad urmand din cate am inteles sa intre cat de curand si in Google Play.

dfdf

Sincer, am vrut sa testez aplicatia Am I going Down? pe al meu iPad 2 din dotare si sa ma joc putin cu ia insa cand am vazut ca are pretul de 0.99 E m-am oprit deoarece erau probabil bani aruncati pe fereastra avionului:)

Dacă un pasager se îmbarcă pe aeroportul Heathrow din Londra cu destinaţia Milano, într-un avion Airbus A319, operat de compania British Airways, acel zbor prezintă o probabilitate de prăbuşire de 1 la 4,8 milioane. Dacă un alt pasager pleacă tot de pe aeroportul Heathrow din Londra cu destinaţia J.F.K din New York, într-un avion A330 al companiei Virgin Atlantic Airways, riscul de prăbuşire este de 1 la 5,4 milioane.

Potrivit aceleiaşi aplicaţii, orice persoană poate să călătorească cu avionul vreme de 14.716 ani înainte de a se prăbuşi în Oceanul Atlantic.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.