Acasă Stiri Android Si Noutati Specificatii Tehnice – Ce Inseamna Prescurtarile ?

Specificatii Tehnice – Ce Inseamna Prescurtarile ?

0

Specificatii Tehnice – Ce Inseamna Prescurtarile ?

Nu cred sa existe om ce nu s-a uitat macar o data in vitrina magazinelor sau pe internet in cautarea unui telefon mobil sau a unei tablete si sa nu-i fi sarit in ochi specificatiile tehnice.

Pe langa design, specificatiile tehnice sunt un aspect foarte important atunci cand ne decidem sa cumparam un gadget si ne ghidam dupa aceste explicatii tehnice. Insa, in toate cazurile, in dreptul acestor specificatii sunt folosite prescurtari/abrevieri si nu stiu cati dintre voi stiu de fapt ce inseamna si ce vrea de fapt producatorul sa transmita prin acesti termeni.

Voi incerca in cele ce urmeaza sa explic cat mai pe intelesul tuturor ce inseamna de fapt aceste prescurtari, motiv pentru care nu voi fi foarte tehnic in explicatii.

[ultimatetables 24 /]

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here