Super aplicatie Android ce-ti arata amperajul incarcatorului in timp real

Super aplicatie Android ce-ti arata amperajul incarcatorului in timp real – Am gasit si am testat o super aplicatie din Google Play, ceva destul de rar in magazinul de aplicatii, adica ma refer la genul de aplicatii gratuite care chiar sa functioneze ok si sa fie si utile.

Am si inclus-o intr-un top al aplicatiilor Android, insa nu i-am facut si un review, asa cum am sa-i fac in acest articol. De altfel, nu va fi un review lung deoarece nu sunt prea multe de zis despre aplicatia ce se numeiste Ampere si se descarca gratuit din Google Play.

Iata cum functioneaza aplicatia ce-ti arata amperajul incarcatorului in timp real atunci cand il conectezi la telefon sau la tableta urmand ca la finalul articolului sa gasiti si link de download.

f

Articolul continua dupa reclama:

O descarcati, o instalati, o porniti si conectati incarcatorul la telefon tableta si asteptati ca aplicatia sa masoare in timp real puterea incarcatorului in amperi plus alte date legate de acumulatorul telefonului, insa amperajul este functia cu adevarat utila deoarece veti sti ce incarcator sa folositi in caz ca aveti mai multe, asa cum am eu:) 

CITESTE SI:  Tutorial: inregistrarea automata a convorbirilor pe telefon

Am observat o diferenta de amperaj si cand am folosit un cablu mai gros fata de unul mai subtire dar si o diferenta mare intre incarcarea prin portul USB al unui telefon fata de un incarcator standard!

Diferenta dintre un cablu gros si unul subtire, amperaj mic deoarece incarcarea era de la PC:

ed

Si diferite tipuri de incarcatoare plus interfata (are si widget) aplicatiei:

ggg

APLICATIA SE DESCARCA DE AICI

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Drone Pit Stop – accesorii premium pentru drone

Drone Pit Stop – accesorii premium pentru drone – Dronele, de asemenea, cunoscute...
Citeste tot

12 Comentarii

  • Din cate stiu eu amperajul scade pe masura ce acumulatorul se incarca, corectati-ma daca gresesc.

  • O s.o testez si eu, chiar aveam nevoie de o astfel de aplicatie pentru ca am cumparat de black friday un incarcator de 2,1 A si am impresia ca nu mai merge chiar asa bine si sa am o dovada sa.l dau la garantie. Pentru o incarcare rapida recomand si cabluri micro-usb scurte. Eu am unul de 1 m de grosime medie care incarca bine alaturi de incarcatorul de retea original Allview (1 A)si un cablu de 0,6 m destul de subtire care incarca mai bine alaturi de incarcatorul de retea de 2,1 A si de bateria externa pe iesirea de 2,1 A

  • Am observat si eu treaba asta . Cand acumulatorul e sub 10 % incarca cu aproximativ 970-980 mA iar cand este aproape plin scade undeva pe la 430 mA.

  • Am incercat trei incarcatoare: doua originale Lenovo de 2A respectiv 1A si unul primit cu un telefon Huawei de 0.5A. Valorile masurate au fost: 640 mA, 640 mA respectiv 630 mA. Concluzia… incarcarea tine mai mult de telefon decat de incarcator si un incarcator de 500 mA incarca 630 mA… nu stiu ce sa zic, nu cred ca este o valoare reala. Una pesta alta, pare o aplicatie utila, nu atat pentru acuratetea masurarii cat pentru diagnosticarea unor probleme ale incarcatorului sau cablului.

  • O explicatie ca atunci cand nu e conectat incarcatorul imi afiseaza ,pe portocaliu, “-480 mA”? Repet, CU MINUS!!!!! Sarbatori fericite!

  • O aplicatie cotata eronat ca si altele de catre nestiutori.
    Sunt electronist de meserie si am verificat si eu cu mai multe tipuri de incarcatoare cu caracteristici garantate. Rexultatele nu au nuci o noima. Daca scoateti si reconectati alimentatorul de cateva ori arata valori total nejustificate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *