Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Super aplicatie Android ce-ti arata amperajul incarcatorului in timp real

Super aplicatie Android ce-ti arata amperajul incarcatorului in timp real

15
nofollow

Super aplicatie Android ce-ti arata amperajul incarcatorului in timp real – Am gasit si am testat o super aplicatie din Google Play, ceva destul de rar in magazinul de aplicatii, adica ma refer la genul de aplicatii gratuite care chiar sa functioneze ok si sa fie si utile.

Am si inclus-o intr-un top al aplicatiilor Android, insa nu i-am facut si un review, asa cum am sa-i fac in acest articol. De altfel, nu va fi un review lung deoarece nu sunt prea multe de zis despre aplicatia ce se numeiste Ampere si se descarca gratuit din Google Play.

Iata cum functioneaza aplicatia ce-ti arata amperajul incarcatorului in timp real atunci cand il conectezi la telefon sau la tableta urmand ca la finalul articolului sa gasiti si link de download.

f Super aplicatie Android ce-ti arata amperajul incarcatorului in timp real

O descarcati, o instalati, o porniti si conectati incarcatorul la telefon tableta si asteptati ca aplicatia sa masoare in timp real puterea incarcatorului in amperi plus alte date legate de acumulatorul telefonului, insa amperajul este functia cu adevarat utila deoarece veti sti ce incarcator sa folositi in caz ca aveti mai multe, asa cum am eu:) 

Am observat o diferenta de amperaj si cand am folosit un cablu mai gros fata de unul mai subtire dar si o diferenta mare intre incarcarea prin portul USB al unui telefon fata de un incarcator standard!

Diferenta dintre un cablu gros si unul subtire, amperaj mic deoarece incarcarea era de la PC:

ed Super aplicatie Android ce-ti arata amperajul incarcatorului in timp real

Si diferite tipuri de incarcatoare plus interfata (are si widget) aplicatiei:

ggg Super aplicatie Android ce-ti arata amperajul incarcatorului in timp real

APLICATIA SE DESCARCA DE AICI

15 COMENTARII

  1. O s.o testez si eu, chiar aveam nevoie de o astfel de aplicatie pentru ca am cumparat de black friday un incarcator de 2,1 A si am impresia ca nu mai merge chiar asa bine si sa am o dovada sa.l dau la garantie. Pentru o incarcare rapida recomand si cabluri micro-usb scurte. Eu am unul de 1 m de grosime medie care incarca bine alaturi de incarcatorul de retea original Allview (1 A)si un cablu de 0,6 m destul de subtire care incarca mai bine alaturi de incarcatorul de retea de 2,1 A si de bateria externa pe iesirea de 2,1 A

  2. Am observat si eu treaba asta . Cand acumulatorul e sub 10 % incarca cu aproximativ 970-980 mA iar cand este aproape plin scade undeva pe la 430 mA.

  3. Am incercat trei incarcatoare: doua originale Lenovo de 2A respectiv 1A si unul primit cu un telefon Huawei de 0.5A. Valorile masurate au fost: 640 mA, 640 mA respectiv 630 mA. Concluzia… incarcarea tine mai mult de telefon decat de incarcator si un incarcator de 500 mA incarca 630 mA… nu stiu ce sa zic, nu cred ca este o valoare reala. Una pesta alta, pare o aplicatie utila, nu atat pentru acuratetea masurarii cat pentru diagnosticarea unor probleme ale incarcatorului sau cablului.

  4. O aplicatie cotata eronat ca si altele de catre nestiutori.
    Sunt electronist de meserie si am verificat si eu cu mai multe tipuri de incarcatoare cu caracteristici garantate. Rexultatele nu au nuci o noima. Daca scoateti si reconectati alimentatorul de cateva ori arata valori total nejustificate.

  5. Foarte interesant articolul!
    Pe masura ce tehnologia evolueaza, la fel se intampla si cu aparatele de masura digitale. Multi producatori de aparate de masura folosesc aplicatii asemanatoare cu cele de pe Android pentru masurare cat mai precisa si testare (de exemplu: compania americana Fluke, ofera aplicatia Fluke Connect – pentru a conecta in timp real, toate dispozitivele electronice de masurare la tablete si smartphone-uri pe Android).

  6. Daca exista vreo aplicatie pentru ios iphone, care sa iti arate tensiunea si amperajul de incarcare in timp real sa pot face diferenta intre un incarcator de camion la 24v tensiune bun si unul rau…apple nu da suport nici unui incarcator de 24v….(Output 5v…..1.1A)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here