baterie

Teapa mare pe olx cu un Samsung S9, atentie ce cumparati!

Teapa mare pe olx cu un Samsung S9, atentie ce cumparati!

Teapa mare pe olx cu un Samsung S9, atentie ce cumparati! Articolul este inspirat de o postare de pe Facebook (Andrei Bucur de la cky.ro), se pare ca cineva nu prea este fericit la ora asta. De fapt, intamplarea se pare ca a vut loc in data de 13.09.2018, sau de atunci este postarea.

Pe scurt, omul a “cumparat” contra sumei de 2400 lei un Samsung Galaxy S9 si a primit tot un telefon, insa nu cred ca isi dorea fix acel model. Adica un telefon antic, bun de nimic. In anunt, vanzatorul chiar sustinea ca telefonul este sigilat si ca ofera garantie. Mai mult, se pare ca telefonul a fost livrat prin Posta Romana, cel mai probabil cu plata ramburs.

Teapa mare pe olx cu un Samsung S9, atentie ce cumparati!

Cert este ca nu se stie cu exactitate ce anume s-a intamplat mai departe, cel ce a postat initial aceasta intamplare nu a venit cu un update. Oricum, nu cred ca este un caz singular, insa niciodata nu trebuie sa platim o asemenea suma pentru un telefon mobil. Clar, pretul era mult sub cel real (chiar si pentru olx), asta trebuia sa ridice un semn de intrbare si mai mare.

Vreti un telefon sau orice alt lucru de valoare mare de pe olx.ro? Numai cu intalnire personala sau in cel mai rau caz, colet cu verificare.