Acasă Stiri Android Si Noutati Teapa mare pe olx cu un Samsung S9, atentie ce cumparati!

Teapa mare pe olx cu un Samsung S9, atentie ce cumparati!

8

Teapa mare pe olx cu un Samsung S9, atentie ce cumparati! Articolul este inspirat de o postare de pe Facebook (Andrei Bucur de la cky.ro), se pare ca cineva nu prea este fericit la ora asta. De fapt, intamplarea se pare ca a vut loc in data de 13.09.2018, sau de atunci este postarea.

Pe scurt, omul a “cumparat” contra sumei de 2400 lei un Samsung Galaxy S9 si a primit tot un telefon, insa nu cred ca isi dorea fix acel model. Adica un telefon antic, bun de nimic. In anunt, vanzatorul chiar sustinea ca telefonul este sigilat si ca ofera garantie. Mai mult, se pare ca telefonul a fost livrat prin Posta Romana, cel mai probabil cu plata ramburs.

teapa mare pe olx cu un samsung s9, atentie ce cumparati!

Cert este ca nu se stie cu exactitate ce anume s-a intamplat mai departe, cel ce a postat initial aceasta intamplare nu a venit cu un update. Oricum, nu cred ca este un caz singular, insa niciodata nu trebuie sa platim o asemenea suma pentru un telefon mobil. Clar, pretul era mult sub cel real (chiar si pentru olx), asta trebuia sa ridice un semn de intrbare si mai mare.

Vreti un telefon sau orice alt lucru de valoare mare de pe olx.ro? Numai cu intalnire personala sau in cel mai rau caz, colet cu verificare.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

8 COMENTARII

  1. Păi dacă a ales poșta nu are decât să plângă. Eu am luat câteva telefoane, nu doar pentru mine, si pentru prieteni și colegi, cu livrare cu verificare prin curieri. Mereu totul a decurs perfect. Prin poștă evident ai ceva de ascuns, altfel nu alegi varianta aia niciodată sa livrezi un produs

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here