baterie

Telefoanele Kazam In Romania

Telefoanele Kazam In Romania

Telefoanele Kazam In Romania

Kazam este o firma producatoare de telofoane mobile, cu nume destul de exotic si cu prezenta in  Romania. Pentru cine nu stie, unele dintre telefoanele companiei UTOK sunt de fapt rebrand dupa anumite modele Kazam. De exemplu, Utok 450D este un telefon Kazam Trooper X 4.5 si probabil ca nu este singurul exemplu.

Înfiinţată în 2013, KAZAM este creată pe baza principiului central „Logica riguroasă este revoluţionară” si se pare ca este o companie ce se axeaza pe producerea si comercializarea telefoanelor mobile in Europa, site-ul lor fiind disponibil in mai multe limbi europene printre care si limba romana.

Ciudat este ca desi UTOK 450D este aparut mai la inceputul lui 2014, cei de la Kazam au anuntat lansarea primelor telefoane sub brand propriu in august 2014 de unde putem trage concluzia ca si telefoanele Kazam sunt rebranduite si nu sunt fabricate de catre ei. Stiu ca pare ciudata si alambicata explicatia dar in poza de mai jos vedeti ca ambele telefoane sunt practic identice:

1

Se pare ca numai cele doua telefoane sunt identice, desi atat UTOK cat si Kazam aumai multe telefoane mobile in oferta. Oricum, este o informatie buna pentru posesorii de UTOK 450D deoarece este foarte posibil ca si versiunile de soft sa fie compatibile intre cele doua modele.

Un aspect ce mi se pare extrem de interesant este faptul ca daca din vina ta ai spart ecranul telefonului, cei de la Kazam ti-l repara gratuit fara sa fii nevoit sa supoti costul reparatiei.

Nu cred ca vreun producator de telefoane mobile din toata lumea sa mai faca asemenea oferte, nici numele mari din domeniu nu se arunca la asemenea “daruri”

UTOK 450D costa 449 lei iar oferta poate fi vazuta AICI.

Si daca nu ma credeti, iata si oferta:

Untitled

Cu toate ca au site si in limba romana, telefoanele lor nu pot fi cumparate online ci numai prin intermediul filialelor din diferite tari precum Danemarca, Franta, Spania, Anglia, Norvegia si Suedia.

Probabil ca in viitorul apropiat sa vedem firma Kazam oficial si in romania din moment ce deja exista o versiune in limba romana a siteului.

Site-ul Kazam in limba romana poate fi accesat AICI.