baterie

Telefon nou cu proiector integrat, HOMTOM P1

Telefon nou cu proiector integrat, HOMTOM P1

Telefon nou cu proiector integrat –  HOMTOM P1 este dezvaluit intr-o serie de imagini oficiale, un nou terminal chinezesc ce va avea un proiector integrat. Observam ca aceste companii mai mici cauta tot felul de solutii pentru a supravietui si parca in ultima perioada au disparut modelele cu specificatii de top.

Este oarecum normal, discutam totusi de o piata invadata de telefoane Xiaomi, multe dintre ele mult mai bune fata de majoritatea telefoanelor chinezesti si la un pret asemanator.

Telefon nou cu proiector integrat, HOMTOM P1

HOMTOM P1 vine pe piata cu ceva nou, va avea un proiector integrat. Nu sunt multe telefoane la ora actuala ce au o asemenea caracteristica, in ultima perioada niciun mare producator nu a lansat asa ceva. Totusi, Allview are in oferta un astfel de terminal, materiale de review puteti citi aici. 

Telefon nou cu proiector integrat, HOMTOM P1

Desi HOMTOM P1 apare pe pagina oficiala a producatorului, nu ne sunt puse la dispozitie multe date tehnice, nu se discuta nici macar despre pret. Stim totusi ca noul telefon va avea o baterie cu o capacitate de 5500 mAh si ca proiectia va avea o rezolutie HD, destul de bine pentru un telefon mobil.

Conform producatorului, cei 5500 mAh ar trebui sa asigure pana la 360 de minute de proiectie, fara intrerupere, racirea se va face pe baza de lichid, sistem asemanator cu cel regasit pe un PC.

Telefon nou cu proiector integrat, HOMTOM P1

Iluminare OSRAM și un proiector Texas Instruments DLP cu rezoluție nativa 1280×720 pixeli si luminozitate de pana la 150 de lumeni, date tehnice destul de bune pentru un proiector integrat intr-un telefon mobil.

Desigur, ramane de vazut si cat de fiabil va fi acest tip de setup si mai ales, cat de bine va fi optimizat sistemul de operare. Nu in ultimul rand, HOMTOM P1 ar trebui sa aiba instalate si cateva aplicatii speciale pentru proiectie. Ramane de vazut, asteptam date noi in curand.