baterie

Telefonul care-si schimba culoarea, ar avea succes asa ceva?

Telefonul care-si schimba culoarea, ar avea succes asa ceva?

Nu este chiar prima data cand auzim de o astfel de tehnologie. La inceputul anului, cei de la OnePlus prezentau asa ceva. Insa, atunci, numai sticla ce acoperea senzorii foto era capabila sa-si schimbe culoarea.

Iata ca acum, cei de la Vivo merg putin mai departe. Utilizand aceeasi sticla electrocroma, se pare ca au reusit sa faca tot spatele telefonului sa-si schimbe culoarea, asa cum vedem si in clipul video de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=42DJSFN6Gok

Nu este clar daca acest telefon va ramane la stadiul de prototpip sau daca va fi produs. Tehnologia nu este deloc scumpa si nu ne-ar mira ca in viitor sa putem cumpara asa ceva.

Oricum, de admirat acest producator. Nu este deloc prima data cand macar incearca sa aduca pe piata ceva nou, asta spre deosebire de alti mari producatori.

Apoi, trebuie sa recunoastem ca 90% dintre utilizatori nu folosesc telefonul fara o husa de protectie, mai ales daca terminalul respectiv este fabricat din sticla. Farmecul unui telefon care-si schimba culoarea, ar fi diminuat daca am folosi o husa de protectie, fie ea si transparenta.

Si nici nu cred ca vom sta mereu sa admiram partea din spate si sa vedem cum isi schimba culoarea, sa fim seriosi…Dar inca o data, de apreciat ca incearca sa prezinte si altceva!