Connect with us

Stiri despre telefoane

Telefonul cu LED-uri in spate, upgrade pentru interfata Glyph

Published

on

Telefonul cu LED-uri in spate, aproape neschimbat fata de anul trecut si daca nu v-ati dat inca seama despre ce discutam, aflati ca este Nothing Phone (2), smartphone ce va fi lansat oficial in data de 11 iulie 2023.

Pactic, nu prea exista diferente intre acesta si cel aparut in 2022, prima versiune. Se pare ca producatorul fie nu a vrut sa investeasca foarte mult intr-un design complet nou si mai modern, exista si varanta in care sa fie multumit cu vanzarile si astfel sa considere ca nu are rost sa-l schimbe mult.

Telefonul cu LED-uri in spate, upgrade pentru interfata Glyph

Noul telefon (foto sus) va combina sticla si metalul intr-o constructie eleganta si rafinata, va fi disponibil in doua versiuni de culoare. Cu toate ca imaginea pe care o vedem este una reala, producatorul nu ne lasa sa vedem si ecranul. Am fi putut astfel intelege mai multe, daca este curbat si unde au integrat senzorul de selfie.

Advertisement

Insa, este posibil ca nici aici sa nu existe modificari. Iata si cum arata actualul Nothing, se observa schimbarile la nivel de LED-uri:

Telefonul cu LED-uri in spate, upgrade pentru interfata Glyph

In contextul interfetei Glyph, Marques Brownlee (youtuber cu 17 milioane de abonati) a prezentat in exclusivitate noul aspect al telefonului. Partea superioara si lateralele se muleaza acum in cadru, aceasta fiind o distinctie fata de designul primului model.

Advertisement

Modelul Phone (2) este echipat cu 11 benzi LED segmentate, in comparatie cu cele 5 prezente pe modelul Nothing Phone (1). Noua versiune a interfetei Glyph incorporeaza 33 de zone luminoase LED, in loc de cele 12 existente pe Phone (1), oferind astfel un control mai precis asupra luminilor.

In editia 2023, va fi posibila reglarea volumului utilizand partea din spate a dispozitivului, interfata Glyph afisand nivelul de volum. De asemenea, Glyph dispune de o functie de cronometru, care indica timpul ramas prin intermediul benzii LED din spate.

Nothing a dezvoltat si un sistem de notificari esentiale, prin care un LED din partea superioara dreapta este asignat unei anumite aplicatii, acesta ramanand aprins pana la eliminarea notificarii. In materie de specificatii, nu se stiu foarte multe detalii.

Advertisement

Dar cel mai probabil, conform multor surse, va exista un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 si un display AMOLED cu o diagonala mai mare fata de actualul telefon, cel ce se vinde acum la eMAG contra sumei de 2139 lei.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des