Acasă Firmware LG Top 5 custom ROM pentru LG G2

Top 5 custom ROM pentru LG G2

0

Top 5 custom ROM pentru LG G2 – LG G2 a fost la data lansarii unul dintre cele mai ravnite telefoane deoarece venea cu un design unic si atragator, specificatii de top si functii unice. Asta a fost si motivul pentru care LG G2 s-a vandut destul de bine si chiar mai poate fi gasit si astazi in oferta unor magazine online.

Am sa va prezint in cele ce urmeaza cateva variante de firmware customizat valabile pentru LG G2. Retineti ca pentru a instala aceste variante de firmware va trebui sa aveti root pe LG G2 si o varianta customizata de CWM recovery sau TWRP. Daca va hotarati sa instalati o varianta dintre cele prezentate mai jos este bine sa faceti un backup complet inainte! Instalati pe propria raspundere! Toate variantele sunt compatibile cu modelul LG G2 D802, varianta pentru Europa.

Deviant Xone ROM

yuyu Top 5 custom ROM pentru LG G2

Detalii si instructiuni de instalare AICI

CloudyPro II ROM

dsfsd Top 5 custom ROM pentru LG G2

Detalii si instructiuni de instalare AICI

CloudyStock 2.5 ROM

fgtgc Top 5 custom ROM pentru LG G2

Detalii si instructiuni de instalare AICI

OptimusG3 Rom

drt Top 5 custom ROM pentru LG G2

Detalii si instructiuni de instalare AICI

CloudyFlex 2.6 ROM

ghj Top 5 custom ROM pentru LG G2

Detalii si instructiuni de instalare AICI

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here