Acasă Aplicatii pentru telefoane Android TOP 10 aplicatii pentru telefoane Android, noiembrie 2018

TOP 10 aplicatii pentru telefoane Android, noiembrie 2018

0
nofollow

TOP 10 aplicatii pentru telefoane Android, noiembrie 2018 – o selectie a celor mai interesante aplicatii pe care le-am mai gasit prin Google Play. Asa cum spun de fiecare data, in magazinul oficial este loc de mai bine si o multime de aplicatii pur si simplu nu au ce cauta acolo.

Din acest motiv, este destul de greu sa prezinti in fiecare luna cate 10 aplicatii noi care sa merite si a fi instalate. Pur si simplu, nu prea exista asa ceva. Topul de mai jos include aplicatii din mai multe categorii, ele sunt intr-o ordine aleatorie si insotite de o scurta descriere plus link pentru descarcare.

TOP 10 aplicatii pentru telefoane Android

1-Fluid Navigation Gestures

top 10 aplicatii pentru telefoane android

Este o aplicatie pe care o consider interesanta si una care merita a fi testat. De cand am trecut de la Samsung la OnePlus 6, am renuntat la tastele integrate in sistemul de operare si controlez telefonul prin gesturi. Un simplu swipe, pe asta se bazeaza totul. Mi-a luat cateva zile sa ma obisnuiesc, insa am mai mult loc pe ecran si nu trebuie sa mai apesi fix pe iconita respectiva. OnePlus 6 are asa ceva integrat in sistemul de operare, insa aplicatia aceasta face acelasi lucru.

Descarca

2-Google Pixel 3 Camera

top 10 aplicatii pentru telefoane android

Asa cum deja ati ghicit, este vorba despre o aplicatie de camera. Nu o gasiti in Google Play, insa link pentru descarcare si toate detaliile de care aveti nevoie, AICI (link xda.developers)

3-Button Mapper: Remap your keys

top 10 aplicatii pentru telefoane android

Este de departe cea mai buna aplicatie de acest gen. Practic, cu ajutorul ei, butoanele telefonului prind o noua “viata”. Fie ca este vorba despre butoanele de volum, butonul Bixby sau despre alt buton fizic de pe telefon, toate pot fi customizate de catre utilizator si pot prelua mai multe functii, exista suport si pentru dubla atingere.

Descarca

4-Profiler

top 10 aplicatii pentru telefoane android

Sunt destul de multe aplicatii care iti arata detalii legate de telefonul tau mobile. Profiler este una dintre ele si este capabila sa-ti arate temperatura si voltajul acumulatorului, date in timp real despre retea, procesor, memorie RAM, etc.

Descarca

5-Bouncer – Temporary App Permissions (Beta)

Probabil ca multi sunt neincrezatori cand instaleaza o aplicatie si aceasta incepe sa ceara permisiuni pentru diverse actiuni. Si din moment ce ai acordat permisiunile aplicatiei, acestea raman acordate si aplicatia poate colecta in fundal diverse date. Aplicatia aceasta te ajuta daca esti genul de persoana care nu are prea mare incredere in tehnologie.

Practic, acorda permisiunile unei aplicatii numai pentru putin timp, apoi le opreste. Nu necesita root sau alte interventii asupra sistemului de operare, insa nu este nici gratuita. Costa 4.29 lei.

6-EDGE MASK MUSIC pentru S8 si S9

top 10 aplicatii pentru telefoane android

Aplicatia lumineaza marginile laterale ale ecranului in ritmul muzicii, are si cateva setari disponibile.

Descarca

7-Reachability Cursor

top 10 aplicatii pentru telefoane android

Este chiar o aplicatie noua, in stadiul beta. Aplicatia este destinata in primul rand celor cu degete mici, dar cu telefoane mari. Actioneaza ca un mouse traditional de la PC. Dupa instalare si acordarea de permisiuni, urmeaza un scurt tutorial de setare. Pe display iti vor aparea doua cercuri. Cel mare are rol de mouse si il controleaza pe cel mic si astfel, poti ajunge in zone ale ecranului mai dificil de ajuns pe un display cu diagonala mare.

Descarca

8-Overdrop – Animated Weather & Widgets

top 10 aplicatii pentru telefoane android

O alta aplicatie cu adevarat noua, este si ea in stadiul beta. Cu toate astea, poate fi instalata si folosita. De fapt, este vorba despre o serie de widgeturi minimaliste bune pentru cei ce prefera sa fie la curent cu prognoza meteo. Interfata este cea care atrage, mai moderna si diferita de majoritatea aplicatiilor de acest gen.7

Descarca

9-Make Money – Legitimate Passive Income Ideas

top 10 aplicatii pentru telefoane android

Fara alte explicatii – o aplicatie care te invata cum sa faci bani in modul online. Succesul nu este insa garantat ;). Sunt o serie de idei interesante acolo.

Descarca

10-Voice Access

top 10 aplicatii pentru telefoane android

Aplicatia vine direct de la Google si astfel ne putem da seama ca este bine facuta. Nu este chiar un asistent personal si nici nu are suport pentru limba romana. Este ok pentru cei ce se descurca cu engleza si vor sa controleze telefonul mobil prin voce. “Go back, go home”, editare text, scroll si alte comenzi ce pot fi adresate telefonului.

Descarca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here