Tutorial Root Karbonn A19

Tutorial Root Karbonn A19 – Karbonn A19 a fost multa vreme cel mai ieftin telefon de 5″de pe eMag, ajungand sa coste in cadul diverselor promotii si 249.99 lei, pret imbatabil pentru un telefon cu ecran de 5″. Era de asteptat totusi ca specificatiile tehnice sa nu fie de invidiat, telefonul avand un procesor dual core la 1300 MHz, 4GB stocare interna, 512 MB RAM si Android 4.4 KitKat.

Am sa va arat in cele ce urmeaza o metoda buna de a face root pe telefonul Karbonn A19, metoda ce nu implica folosirea calculatorului. Trebuie totusi sa stiti ca urmati tutorialul pe propria raspundere! Daca va hotarati sa-l rootati, procedati in felul urmator:

-Asigurati-va ca nivelul bateriei este de minim 50% si ca ati facut eventual un backup!

-Descarcati programul towelroot.apk de AICI si instalati-l pe telefon asigurandu-va ca inainte ati bifat optiunea “surse necunoscute” din meniu-setari- securitate.

Articolul continua dupa reclama:

-Porniti pe telefon aplicatia towelroot. veti vedea o fereastra ca cea de mai jos:

 

dfs

-Apasati butonul “make it ra 1 n” si asteptati pana cand primiti mesajul:

rset

-Acum aveti root pe telefonul Karbonn A19. Aveti grija ce modificari aduceti sistemului de operare din moment ce aveti drepturi depline de administrator! Daca nu va pricepeti sau daca nu sunteti siguri, limitati-va la a sterge aplicatiile inutile de sistem si la a instala altele ce necesita drepturi de administrator. Puteti instala acum si alta versiune CWM recovery pe Karbonn A19 si ulterior o alta versiune a sistemului de operare Android.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

LG G Flex – Reducere De Pret La Vodafone

LG G Flex – Reducere De Pret La Vodafone 3 aspecte diferite...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *