Acasă ROOT LG Tutorial root LG G3 D855 metoda simpla si sigura

Tutorial root LG G3 D855 metoda simpla si sigura

31

Am s ava arat in cele ce urmeaza o metoda simpla, sigura si rapida prin care puteti face root pe telefonul LG G3 varianta D855, fie ca aveti Android Lollipop sau Android 4.4 KitKat pe Lg G3. Spun metoda simpla si sigura deoarece nu mai este necesar sa intrati in cmd si sa tastati tot felul de coduri pentru a obtine root pe D855.

Retineti ca urmati tutorialul pe prorpia raspundere! Varianta este functionala numai pe modelul D855, testata pe telefonul personal!

Descarcati programul cu care veti face root de AICI

Descarcati driverii LG pentru LG G3 de AICI

Intrati in meniul telefonului, optiuni dezvoltator si activati USB Debugging! Daca sectiunea “optiuni dezvoltator nu apare” intrati in meniu-setari-despre telefon-informatii software si apasati de 7 ori pe “numar de compilare”

Instalati driverii LG descarcati anterior.

Instalati aplicatia LG One Click Root pe calculator, apoi o deschideti.

Conectati telefonul la PC prin intermediul cablului USB, direct – fara USB HUB sau prelungitor USB! Uitati-va in acelasi timp si pe ecranul telefonului. Va va aparea un mesaj si va trebui sa acceptati imperecherea telefonului cu calculatorul.

Root lg g3 d855 lollipop

Mai departe, am facut capturi de ecran pe care le puteti vedea mai jos si care va exemplifica pasii pe care trebuie sa-i urmati. Nu este complicat, practic este identic cu instalarea unei aplicatii pe PC. Trebuie sa apasati butonul start si sa asteptati. Telefonul va reporni automat in timpul procesului de root. Nu interveniti si nu opriti/reporniti telefonul pana la final!

1 2 3 4

Asta a fost tot! Acum aveti telefonul LG G3 modelul D855 rootat, fie ca rulati KitKat sau Android Lollipop!

31 COMENTARII

  1. salut
    am incercat o alta varianta PurpleDrake si am primit urmatorul mesaj : Your phone is not running a compatible software version. No vulnerable mode detected.

  2. Pentru Stanciu Florin . Ai brikuit telefonul . Am patit la fel ( pe un D858 ) Se apasa simultan power si vol.(-) , se elibereaza power si apasa din nou . Va aparea instalul android si urmezi pasii din meniul telefonului

  3. LG G3 D855 16GB. Pe Android 6 Marshmallow nu functioneaza. La sfarsit da Fail. Nu a prea mers root-area cu nimic. Doar cu KingRoot, insa si acolo practic trebuia sa dai din nou root dupa fiecare restartare de telefon.
    Daca stiti ceva nou pentru Android 6 as fi recunoscator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here