baterie

Android Jelly Bean 4.1.1 Pe Allview Alldro Speed

Android Jelly Bean 4.1.1 Pe Allview Alldro Speed

Acest update este valabil si a fost testat doar pe varianta de 1GB RAM a tabletei Allview Alldro Speed.Este posibil ca pe varianta de 512 RAM a   tabletei sa nu functioneze.

Dupa cum se stie tableta Alldro Speed este de fapt tableta chinezeasca  LY-F1 rebraduita de cei de la Allview dar si de cei de la E-boda (modelul E200)

Tableta este printre primele lansate pe piata de brasovenii de la Allview, o tableta ce are specificatii tehnice ok pt. segmentul ei de pret.Dispune de procesor All Winner A10 la 1.2GHz si un  GPU Mali 400 capabil sa redea fisiere video la o rezolutie 2160P(3840×2160 px).

Din pacate cei de la Allview se pare ca s-au oprit cu update-ul de soft la versiunea ICS 4.0.4, insa firma producatoare a lansat acest update 4.1.1 pentru tableta LY-F1 ce poate fi instalat fara probleme si pe tableta Alldro Speed.Daca aveti varianta de 512MB a tabletei este bine sa va opriti aici si sa nu continuati cu procedura de instalare decat pe propia raspundere.

Acest update aduce mai multe imbunatatiri tabletei:

Interfata noua specifica Jelly Bean.

Autonomie mai buna pentru baterie.

Conexiune WiFi mai buna.

Calitate mai buna a videoclipurilor.

Sensibilitate mai mare pt.toutchscreen etc.

Pentru a updata tableta trebuie sa respectati urmatorii pasi:

Descarcati aplicatia LiveSuit de AICI si noul ROM de  AICI

Lansati aplicatia LiveSuit si selectati noul ROM.

Opriti tableta (aceasta trebuie sa aiba bateria incarcata) apoi apasati tasta vol+ si in acelasi timp introduceti cablul USB in tableta.

Tineti in continuare tasta vol+ apasata si in acelasi timp apasati tasta Power a tabletei pana apare urmatorul mesaj:

Apasati Yes apoi

Yes si asteptati ca noul ROM sa se instaleze timp in care nu deconectati tableta de la PC

Daca operatiunea s-a desfasurat cu succes ar trebui sa vedeti urmatorul mesaj pe ecranul calculatorului

Apoi deconectati cablui USB si porniti tableta.Inainte sa va apucati de setarile initiale este bine sa opriti si sa reporniti tableta.Acum aveti instalat pe Alldro Speed cel mai nou sistem de operare Android.