Acasă Stiri Android Si Noutati Desing usor ridicol, noi poze cu Samsung Galaxy S11 Plus

Desing usor ridicol, noi poze cu Samsung Galaxy S11 Plus

1

Usor ridicol, noi poze cu Samsung Galaxy S11 PLUS, telefonul ce va face parte din gama S11, noile modele pe care le asteptam la inceput de 2020. Avand in vedere ca nu mai este chiar atat de mult pana in momentul lansarii, putem considera ca pozele de mai jos reflecta adevarul, in buna masura.

Este o schimbare fata de generatia trecuta, Samsung trebuia sa vina cu ceva nou. Pana la urma, vedetele anului 2020, vor fi Note 11 si S11. De ce ridicol? Partea din spate este destul de bizara si zona camerelor, destul de generoasa.

usor ridicol, noi poze cu samsung galaxy s11 plus

Acolo, observam multe camere foto, alti senzori si ca o parere personala, arata usor ridicol si parca nefinisat. Desigur, se tot spune despre un senzor de peste 108MP cu zoom optic de pana la 100x. Nu ne lasam impresionati de aceste cifre, chiar deloc.

Samsung Galaxy S11 Plus

usor ridicol, noi poze cu samsung galaxy s11 plus

Chiar daca telefonul va suporta captura 8k si zoom 100x, rezultatele nu se vor apropia deloc cu cele ale sculelor foto profesionale, acolo discutam despre obiective ce pot trece si de 2000 USD.

usor ridicol, noi poze cu samsung galaxy s11 plus

Mai ok este partea frontala, chiar daca nu este absolut nimic deosebit sau nou. Display (Infinity-O) curbat si probabil un body ratio de invidiat, un Super AMOLED de cea mai buna calitate. Butoane metalice (telefon fara butoane), dar si un design ce implica o gaura pentru camera secundara, Samsung nu a vrut sa renunte la asa ceva.

Mai multe detalii despre Samsung Galaxy S11 PLUS, in curand.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here