Cunoscuta aplicatie uTorrent este acum disponibila si pentru tablete si telefoane ce ruleaza sistemul de operare Android si a fost actualizata pe data de 26 03 1013

Pana nu de mult cunoscuta aplicatie cu sursa inchisa rula doar pe platformele Microsoft Windows sau MAC OS X.Torrent este un protocol care permite descărcarea rapidă a fisierelor folosind o cantitate minimă din lățimea de bandă disponibilă a conexiunii la Internet. Spre deosebire de alte metode de download, maximizează viteza de transfer împărțind fișierul în bucățele și descărcând acele bucățele pe rând de la utilizatorii care le au deja. Acest proces poate face fișierele să poată fi descărcate cu viteze  mai mari decât este posibil cu protocoale similare.

1

Cu aplicatia uTorrent Beta puteti gasi si descarca fisiere torrent de pe internet direct pe telefon sau pe tableta.

CITESTE SI:  Aplicatia Spotify Romania, inutila gratuita dar buna cu plata

1

Pentru a obține cele mai bune performanțe și pentru a evita taxele  de date pe mobil , este recomandat sa descarcati fisiere torrent numai prin intermediul unei conexiuni WiFi.

Un alt mare avantaj al aplicatiei este acela ca  nu exista limite de viteza sau de dimensiune a fisierelor ce urmeaza a fi descarcate.

Aplicatia GRATUITA poate fi descarcata de aici:[app]com.utorrent.client&feature[/app]

 

4 COMENTARII

  1. Nu poti descarca nimic.De pe filelist nu descarci o boaba.Am un LG Flex si nu merge nimic.
    Aici se vorbeste de ceva versiune Beta adica probabil una pe bani sau?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord