Acasă Aplicatii pentru telefoane Android uTorrent Pentru Telefoane Si Tablete Android

uTorrent Pentru Telefoane Si Tablete Android

4

Cunoscuta aplicatie uTorrent este acum disponibila si pentru tablete si telefoane ce ruleaza sistemul de operare Android si a fost actualizata pe data de 26 03 1013

Pana nu de mult cunoscuta aplicatie cu sursa inchisa rula doar pe platformele Microsoft Windows sau MAC OS X.Torrent este un protocol care permite descărcarea rapidă a fisierelor folosind o cantitate minimă din lățimea de bandă disponibilă a conexiunii la Internet. Spre deosebire de alte metode de download, maximizează viteza de transfer împărțind fișierul în bucățele și descărcând acele bucățele pe rând de la utilizatorii care le au deja. Acest proces poate face fișierele să poată fi descărcate cu viteze  mai mari decât este posibil cu protocoale similare.

1

Cu aplicatia uTorrent Beta puteti gasi si descarca fisiere torrent de pe internet direct pe telefon sau pe tableta.

1

Pentru a obține cele mai bune performanțe și pentru a evita taxele  de date pe mobil , este recomandat sa descarcati fisiere torrent numai prin intermediul unei conexiuni WiFi.

Un alt mare avantaj al aplicatiei este acela ca  nu exista limite de viteza sau de dimensiune a fisierelor ce urmeaza a fi descarcate.

Aplicatia GRATUITA poate fi descarcata de aici:[app]com.utorrent.client&feature[/app]

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

4 COMENTARII

  1. Nu poti descarca nimic.De pe filelist nu descarci o boaba.Am un LG Flex si nu merge nimic.
    Aici se vorbeste de ceva versiune Beta adica probabil una pe bani sau?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here