uTorrent Pentru Telefoane Si Tablete Android

Cunoscuta aplicatie uTorrent este acum disponibila si pentru tablete si telefoane ce ruleaza sistemul de operare Android si a fost actualizata pe data de 26 03 1013

Pana nu de mult cunoscuta aplicatie cu sursa inchisa rula doar pe platformele Microsoft Windows sau MAC OS X.Torrent este un protocol care permite descărcarea rapidă a fisierelor folosind o cantitate minimă din lățimea de bandă disponibilă a conexiunii la Internet. Spre deosebire de alte metode de download, maximizează viteza de transfer împărțind fișierul în bucățele și descărcând acele bucățele pe rând de la utilizatorii care le au deja. Acest proces poate face fișierele să poată fi descărcate cu viteze  mai mari decât este posibil cu protocoale similare.

1

Cu aplicatia uTorrent Beta puteti gasi si descarca fisiere torrent de pe internet direct pe telefon sau pe tableta.

CITESTE SI:  Fidget Hand Spinner, jucaria care face furori in Romania are aplicatie

1

Pentru a obține cele mai bune performanțe și pentru a evita taxele  de date pe mobil , este recomandat sa descarcati fisiere torrent numai prin intermediul unei conexiuni WiFi.

Un alt mare avantaj al aplicatiei este acela ca  nu exista limite de viteza sau de dimensiune a fisierelor ce urmeaza a fi descarcate.

Aplicatia GRATUITA poate fi descarcata de aici:[app]com.utorrent.client&feature[/app]

 

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Review Xiaomi Redmi 4A, tot felul de teste si performantele bateriei

Review Xiaomi Redmi 4A, tot felul de teste si performantele bateriei, mereu...
Citeste tot

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *