Cu aplicatia Root Checker poti verifica rapid si simplu daca dispozitivul Android pe care il detii are Root Acces.Dacă esti în căutare pentru acces root la dispozitivul tau, această aplicație nu te va ajuta.Obținerea de acces root variază în funcție de producător si model.

1

 

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de aici:[app]com.joeykrim.rootcheck&feature[/app]

Aceasta aplicateie nu face root pe niciun dispozitiv Android!

CITESTE SI:  YouTube Auto pentru Android, aplicatie in format apk

6 COMENTARII

  1. Buna ziua !
    Poate ma ajuta cineva si pe mine in urmatoarea dilemâ: detin o tableta E boda supreme xl 400 QC care este inca in garantie.Din pacate a ajuns deja la service,dupa ce mi- sa returnat -resoftat,am primit-o inapoi >rootat.Problema este ca nu stiu daca aveau dreptul sa o faca,sau nu,astfel pierd garantia su nu ?
    Daca stie cineva ,multumesc anticipat.

  2. Da, cei de la garantie au rootat-o cât a fost la ei pentru resoftare.Nu mi se pare Ok.Ce este de fâcut intr-o asemenea situatie ?

  3. Suna-i si spune-le despre ce este vorba si intreaba-i de ce au facut root. Asa la o eventuala reintrare in service a tabletei tu poti fi acoperit deoarece nu tu ai facut root.

  4. salutare am si eu o intrebare, am un telefon Lenovo A630T si am incercat sa ii schimb ROM-ul dar nu a mers a ramas blocat si acum nu mai porneste deloc, curent in el intra numai ca nu ii dau de cap sa il bag in modul recovery, stie cineva daca ii mai pot face ceva sa ii mai pornesc fara sa ma duc la servce???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord