Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Verificare Root Acces Android

Published

on

Cu aplicatia Root Checker poti verifica rapid si simplu daca dispozitivul Android pe care il detii are Root Acces.Dacă esti în căutare pentru acces root la dispozitivul tau, această aplicație nu te va ajuta.Obținerea de acces root variază în funcție de producător si model.

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de aici:[app]com.joeykrim.rootcheck&feature[/app]

Aceasta aplicateie nu face root pe niciun dispozitiv Android!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
6 Comments

6 Comments

 1. Advant

  iunie 22, 2014 at 17:36

  Buna ziua !
  Poate ma ajuta cineva si pe mine in urmatoarea dilemâ: detin o tableta E boda supreme xl 400 QC care este inca in garantie.Din pacate a ajuns deja la service,dupa ce mi- sa returnat -resoftat,am primit-o inapoi >rootat.Problema este ca nu stiu daca aveau dreptul sa o faca,sau nu,astfel pierd garantia su nu ?
  Daca stie cineva ,multumesc anticipat.

 2. admin

  iunie 22, 2014 at 20:20

  Au facut ei root la garantie?

 3. Advant

  iunie 23, 2014 at 07:06

  Da, cei de la garantie au rootat-o cât a fost la ei pentru resoftare.Nu mi se pare Ok.Ce este de fâcut intr-o asemenea situatie ?

 4. admin

  iunie 23, 2014 at 18:51

  Suna-i si spune-le despre ce este vorba si intreaba-i de ce au facut root. Asa la o eventuala reintrare in service a tabletei tu poti fi acoperit deoarece nu tu ai facut root.

 5. cristian

  octombrie 19, 2017 at 17:59

  salutare am si eu o intrebare, am un telefon Lenovo A630T si am incercat sa ii schimb ROM-ul dar nu a mers a ramas blocat si acum nu mai porneste deloc, curent in el intra numai ca nu ii dau de cap sa il bag in modul recovery, stie cineva daca ii mai pot face ceva sa ii mai pornesc fara sa ma duc la servce???

 6. Cosmin

  octombrie 19, 2017 at 18:33

  Fara un ROM rescris corect nu reusesti nimic. Probabil ca nu ai procedat cum trebuie sau fisierul nu era bun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des