Viva C7 – Cea Mai Ieftina Tableta De La Allview

Allview Viva C7 este o tableta nou lansata de catre compania romaneasca si interesant la ea este pretul si faptul ca vine direct cu Android 4.4 KitKat ca sistem de operare.

Nu este o tableta ultra performanta, dar totusi pentru pretul de numai 249 lei primiti o tableta cu spatele din aluminiu, ecran de 7 inci cu rezolutie qHD, Android 4.4.2 si destul de subtire pentru o tableta, numai 8.75 mm grosime.

Untitled Viva C7 - Cea Mai Ieftina Tableta De La Allview

Specificatii Tehnice Allview Viva C7

[ultimatetables 19 /]

Untitled Viva C7 - Cea Mai Ieftina Tableta De La Allview

Consider ca este o oferta destul de buna tinand cont de specificatii tehnice / pret. Mai sunt tablete la acest pret insa nu ofera 8 GB memorie interna, ecranul cu rezolutie destul de buna, Android 4.4.2 si spate din aluminiu.

10 COMMENTS

  1. am observat ca pe sait nu exista metoda de root pentru tableta allview c7 quad , va anunt ca am reusit sa fac root la tableta cu KingoRoot,cu succes. La dechiderea aplicatiei cu tableta conectata bineneteles o sa fiti intapinati de mesajul REMOVE ROOT si ROOT AGAIN (( tableta ne fiind rootata,am luat-o nou-nouta din magazin si verificata daca are root ….desigur ca nu avea )) mesajul intampinat pe pc dadea impresia ca tableta este rootata dar va repet NU era…. eu am ales ROOT AGAIN si dupa cateva secunde .root succes.
    Bafta la root

  2. Multumim, posibil sa fac un tutorial dar deja cred ca lumea stie ca MediaTEK cu 4.4 se rooteaza cu KingoRoot.

  3. Cum ai reusit s-o rootezi cu KingoRoot ? Mie nu imi detecteaza pc-ul tableta , cum ai reusit s-o instalezi in windows ? am Win 8.1 si in devices imi apare ca si uknown device .Exista ceva aplicatie sau dirver care vine la pachet cu allview ca nu am gasit nimic . Mersi anticipat .

  4. Ai conectat-o cu USB Debugging activat? Direct la USB prin cablu nu prin hub. Incearca si alt port USB…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree