baterie

Vorbesti de mancare pentru pisici si iti sunt afisate reclame?

Vorbesti de mancare pentru pisici si iti sunt afisate reclame?

Vorbesti de mancare pentru pisici si iti sunt afisate reclame? – Nu stiu daca v-ati dat seama ce este cu acest titlu si daca ati inteles ce vreau sa transmit. Plecand de la acest articol si de la unul dintre comentariile de acolo, am facut un test sa vad daca este suficient sa vorbesti langa telefon si apoi sa primesti reclame targetate.

Ce inseamna asta? Pai stiti si voi, in momentul in care cauti ceva pe internet, dupa putin timp, iti apar reclame ce au legatura cu produsul sau serviciul pe care l-ai cautat. Sa spunem ca te intereseaza un medicament. Cauti pe Google si apoi, pe Facebook sau in browser vei incepe sa vezi reclame la medicamente.

Sau orice altceva. Apartamente, masini, telefoane, hoteluri si lista poate continua la nesfarsit. Asta deja stiam. Insa, am vrut sa vad daca este suficient sa vorbesti la telefon cu cineva sau pur si simplu sa vorbesti singur langa telefon si apoi sa incepi sa primesti reclame ce au legatura cu acel subiect.

Vorbesti de mancare pentru pisici si iti sunt afisate reclame?

Nu sunt deloc o persoana care sa creada in teoriile conspiratiei. Nu sunt genul care spune ca 5G ne otraveste sau ca Pamantul este plat. Insa, am banuieli si tind sa cred ca este adevarat, este suficient sa ai o discutie telefonica cu cineva si la scurt timp sa incepi sa vezi pe telefon reclame care au legatura cu ceea ce ai discutat.

[the_ad id=”76867″]

Concret. Am deblocat telefonul si am deschis Google Chrome. Fara sa caut nimic. Pur si simplu am tastat googele.ro si am lasat ecranul aprins cateva minute. La fel am facut si pe Facebook. In aceste cateva minute, am repetat ca o moara stricata: “Mancare pisici, mancare animale, mancare pentru catei, cea mai buna mancare pentru pisici”.

Vorbesti de mancare pentru pisici si iti sunt afisate reclame?

Am repetat cateva minute si apoi am oprit telefonul. Am asteptat cateva minute si apoi am inceput sa rasfoiesc news feed-ul de la Facebook. Si ce credeti! Mi-a aparut reclama pe care o vedeti mai sus!

Nu am pisica, nu am avut niciodata pisici si nici nu cred ca am discutat in viata mea cu cineva in legatura cu mancarea pentru pisici. Ceva asemanator am experimentat si prin vara anului trecut.

Aveam o prooblema minora de sanatate si am discutat la telefon cu cineva in legatura cu un posibil tratament, un medicament. Nu a trecut mult timp si am inceput sa vad reclame pe Facebook, desigur ca erau reclame la medicamente. Am vrut sa scriu atunci un articol pe aceasta tema, insa m-am gandit sa nu fiu luat de nebun.

In concluzie, este posibil ca telefoanele sa fie ascultate si este suficient sa vorbesti la el sau sa porti o conversatie langa telefon pentru ca reclamele targetate sa apara. Puteti face si voi acest experiment, poate sunt eu nebun si mi se pare… La fel de posibil sa fie o pura intamplare si reclama la mancare pentru pisici sa-mi fi aparut si daca nu as fi vorbit despre acest subiect!