Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi 12 Ultra va fi adevaratul flagship, design impunator

Published

on

Xiaomi 12 Ultra este asteptat sa soseasca oficial si sa devina cel mai performant telefon mobil al acestui producator, in 2022. Deja se vorbeste de ceva timp despre el si randarile nu au ezitat sa apara. Daca initial acestea pareau putin trase de par, acum, aflam ca lucrurile nu stau chiar asa si ca telefonul chiar va avea un design impunator, pe lamnga specificatiile de lux.

Xiaomi 12 Ultra va fi adevaratul flagship, design impunator

Deja Xiaomi a prezentat 3 modele din aceasta gama. Xiaomi 12, 12 PRO si 12X, toate lansate la finalul anului trecut. Apar si ceva detalii in legatura cu acest setup de mari dimensiuni pentru camerele foto. Senzorul principal va fi unul nou, fabricat de catre Sony.

Xiaomi 12 Ultra va fi adevaratul flagship, design impunator

 

Advertisement

Mai departe, o camera de 50MP main, 48MP / 5x telephoto si 48MP ultrawide. Posibil ca producatorul sa nu foloseasca o combinatie ce include senzori cu multi MP si cred ca procedeaza corect. Observati strategia…pun 108MP pe telefoanele mai ieftine si o fac pentru a impresiona. Insa, ati vazut ca telefoanele flagship, indiferent de producator, au camere cu mai putini MP.

Xiaomi 12 Ultra va fi adevaratul flagship, design impunator

Varianta precedenta, Mi 11 Ultra, a fost lansata in data de 29 martie 2021. Putin probabil sa se respecte traditia, sunt voci care sustin ca acest flagship este asteptat sa soseasca spre vara, poate chiar mai tarziu. Intre timp, Xiaomi a renuntat la denumirea de “Mi”, nu vom mai vedea asa ceva in dreptul telefoanelor varf de gama. Pana atunci, asteptam lansarea versiunii internationale pentru modelele de Xiaomi 12 deja existente, despre preturi am discutat aici.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des