Acasă Stiri Android Si Noutati Xiaomi MI 11 apare in primele randari, vedem cateva detalii

Xiaomi MI 11 apare in primele randari, vedem cateva detalii

0

Xiaomi MI 11 apare in primele randari si nu ar trebui sa avem dubii despre o aparitie a acestui telefon. Xiaomi (inclusiv prin Redmi si Poco) este o companie productiva, cam stie cu ce se “mananca” aceasta industrie.

Desigur, discutam acum numai despre niste presupuneri si nici nu stim daca aceste imagini sunt bazate pe ceva. Pe niste schite reale, prototipul telefonului, etc. Iata si prima randare, vedem ecranul telefonului si da, pare usor exagerat (ni se promite un body ratio de 96%):

 

O randare este gata si pentru partea din spate, apar camerele foto si de data aceasta, putem spune ca este un design mai credibil. Mai exact, nu pare nimic iesit din comun.

 

Nu cred ca poate fi vorba despre o lansare a lui Xiaomi Mi 11 chiar anul acesta, compania prefera ca varful de gama sa fie prezentat o data pe an. La fel de adevarat, Xiaomi cam obisnuieste sa combine telefoanele intre ele si sa apara noi modele.

 

Poate putin fortat, dar sunt disponibile si cateva detalii tehnice. Ecran cu o diagonala de 6.9 inch si rata de refresh de 144Hz, tehnologie OLED. Conform surselor, Qualcomm Snapdragon 875 va fi procesorul acestui telefon.

Asta numai daca cei de la Qualcomm vor lansa prin iarna acest nou chipset. Mai departe, ni se specifica o camera foto principala de 192MP, acum poate parea exagerat. Dar in functie de cum se misca lucrurile in acest domeniu, peste un an posibil sa nu ni se mai para exagerat.

Posibil si un senzor periscop de 40MP, incarcare rapida de 100W si o capacitate a bateriei de 5500mAh. Cam atat pentru moment, cu siguranta ca se vor mai ivi ocazii de a scrie despre acest flagship.

via

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here