Connect with us

Stiri despre telefoane

Aplicatia Family Link pentru telefon, verificarea copilului

Published

on

Intr-o lume in care tehnologia este la indemana oricui, monitorizarea activitatii online a copiilor a devenit o preocupare majora pentru parinti. Aici intervine Family Link, o aplicatie dezvoltata de Google, care permite parintilor sa supravegheze si sa controleze telefoanele Android ale copiilor lor.

Si avand in vedere ca poarta semnatura celor de la Google, eu spun ca putem avea toata increderea in ea!

Ce Este Family Link?

Family Link este o aplicatie gratuita care ofera un set de instrumente pentru monitorizarea si gestionarea utilizarii telefonului sau tabletei de catre copil. Cu ajutorul acestei aplicatii, parintii pot vedea unde se afla copiii lor, pot seta limite de timp pentru utilizarea anumitor aplicatii si pot chiar sa blocheze accesul la aplicatii sau site-uri web nedorite.

Advertisement

Are peste 2.4 milioane de recenzii, este gratuita in Google Play si un rating mare, a fost descarcata de peste 100 de milioane de persoane. Sunt statistici foarte bune.

Cum sa Instalezi Family Link

Instalarea aplicatiei este un proces destul de simplu. Trebuie doar sa descarci aplicatia din Google Play Store sau Apple App Store (epntru iPhone) pe terminalulin  parintelui si pe cel al copilului. Dupa instalare, urmeaza instructiunile pentru a configura conturile si a le sincroniza.

aplicatie pentru parinti monitorizare copil mic

Functionalitati Cheie in Family Link

Monitorizarea Locatiei

Una dintre cele mai utile caracteristici este capacitatea de a urmari locatia copilului in timp real. Aceasta functie este extrem de utila pentru a te asigura ca cel mic este in siguranta. Asa vei vedea mereu daca a ajus cu bine la scoala sau pe unde se plimba.

Advertisement

Controlul Aplicatiilor

In plus, chiar daca cel mic va comenta,  permite parintilor sa aprobe sau sa blocheze instalarea de noi aplicatii. Astfel, poti avea un control mai mare asupra tipului de continut la care copilul tau are acces.

Limitarea Timpului de Ecran

Cu aceasta aplicatie, poti seta limite de timp pentru utilizarea gadgetului sau a anumitor aplicatii. Dupa ce limita este atinsa, telefonul se blocheaza automat, cu exceptia functiilor de apelare si mesagerie de urgenta.

Rapoarte de Activitate

Family Link genereaza rapoarte saptamanale sau lunare care arata cum a fost utilizat acel smartphone. Aceste rapoarte pot oferi informatii valoroase despre comportamentul online al copilului tau.

Advertisement

Siguranta si Confidentialitate

Este important sa mentionam ca, desi Family Link ofera un nivel inalt de monitorizare, respecta si confidentialitatea utilizatorilor. Toate datele sunt criptate si nu sunt partajate cu terte parti. Deci, probabil ca este cea mai buna si mai de incredere aplicatie de acest gen.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171