Acasă Termeni Si Conditii

Termeni Si Conditii

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de mai jos, va rugam sa NU folositi site-ul www.androidro.ro

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

-Toate link-urile existente referitoare la alte site-uri nu sunt verificate in continutul lor in totalitate, accesul la site-uri facandu-se pe riscul dvs.

-Continutul acestui site are scop informational pentru uz personal si nu poate fi copiat, reprodus, transmis, expus, sau alte scopuri fara a avea in prealabil un consimtamant in scris al titularilor!

-Materialele prezentate pe acest website  sunt pur informative!

-Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

-Sunteti de acord si acceptati  fara nicio notificare prealabila ca administratorul domeniului poate oricand adauga orice informatie pe site, poate sterge, modifica un articol partial sau integral si poate intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu se garanteaza sau confirma sub nicio forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

-Administratorul isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor sau de a modifica/sterge orice articol sau tutorial prezent pe acest site.

-www.androidro.ro nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

-Administratorul nu este responsabil in fata niciunei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatiile sau comentariile neconforme continute de acest site.

-De asemenea, administratorul nu este responsabil pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi de orice natura.

-Unele din materialele postate pe www.androidro.ro au sursa de inspiratie continutul rezultatatelor generate de motoare de cautare sau al altor site-uri. In cazul in care identificati articole ce incalca legile din Romania cu privire la copyright, putem fi contactati prin intermediul adresei de mail admin@androidro.ro si vom indepărta de pe site articolele in cauza.

-www.androidro.ro contine link-uri catre alte site-uri care nu sunt sub proprietatea androidro.ro si pentru care www.androidro.ro nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la informatiile,continutul sau politica acestora.

-Utilizatorul este de acord ca prin utilizarea tutorialelor prezente pe www.androidro.ro sa-si asume orice risc si este constient ca poate pierde garantia dispozitivelor personale de orice fel atunci cand rooteaza un telefon, o tableta sau instaleaza un sistem de operare customizat !

-Administratorul nu isi asuma nicio garantie si nu este responsabil de acuratetea sau de complexitatea continutului acestui site.

-www.androidro.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru lipsa de acuratete a continutului, greseli sau erori editoriale sau de orice alt gen !

-Modificarile aduse continutului acestui website sunt interzise.

-Sunt interzise comentariile cu caracter xenofob, rasist, discriminatoriu sau cele obscene. Aceste tipuri de comentarii vor fi indepartate imediat.

-Administratorul poate suspenda, intrerupe sau anula un concurs prezent pe androidro.ro in orice moment si indiferent de motiv si/sau poate sterge sau modifica orice articol fara nicio notificare in prealabil !

ACCEPT

NU ACCEPT