Connect with us

Despre noi

Salut ;). Am inceput acest proiect in 2011 si numai din dorinta de a ajuta alti posesori de tabelete cu Android sau telefoane mobile. Am scris in titlu “Despre noi” deoarece pe parcursul timpului, am fost ajutat si de alte persoane in redactarea articolelor.

In martie 2019, erau publicate pe androidro.ro, un numar de 5300 articole. Insa, 99% au fost scrise de mine, adica de Cosmin. Apropo, tot pana in martie 2019, am adaugat 5200 de comentarii, majoritatea raspunsuri la diverse probleme.

Sa revenim la inceputuri:

Despre noi

In 2011, erau populare tabletele cu Android, mai putin telefoanele mobile. Inca se foloseau cele clasice. Am inceput cu o tableta Evolio Neura. Era populara in perioada respectiva si am vrut sa scot mai mult din ea.

Am reusit sa o rootez, sa o customizez si sa instalez mai multe versiuni de soft, toate customizate. Mi-am spus ca nu are rost sa tin totul pentru mine si am vrut sa le impartasesc si altor utilizatori. Asa a luat nastere acest site.

Apoi, am inceput sa scriu alte articole, pe masura ce telefoanele cu Android au inceput sa fie din ce in ce mai populare si mai numeroase. Am prezentat noutati, metode de customizare, de root, aplicatii, tutoriale sau diverse softuri.

De-a lungul timpului, am colaborat cu multe companii producatoare de telefoane mobile, dar si cu diverse magazine. Din Romania, dar din China. Practic, sunt foarte multe si le-am pierdut sirul.

AM fost critic atunci cand a fost cazul, nu m-am abtinut de la asa ceva. Si nici nu ma voi abtine sa o fac.

Acum, din cele 5300 articole, pot spune ca peste 95% se refera numai la sistemul de operare Android si asa voi continua. Fara alte domenii sau alte sisteme de operare. Android si atat.

Androidro.ro, este un site foarte popular in Romania si poate singurul care se axeaza numai pe acest sistem de operare. Iti multumesc pentru ca citesti zilic aceasta sursa de informatie.

1 Comment

1 Comment

  1. Anonim

    martie 17, 2024 at 22:25

    dezactivare conturi Orange

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *