Connect with us

Stiri despre telefoane

Atentie! Telefoane la 10 lei in numele eMAG, pagina FALSA!

Published

on

Sunt unele persoane care chiar nu prea au ce face acasa si incearca sa castige bani prin diverse metode. Nu este prima data cand observ astfel de pagini false de Facebook, dar de data aceasta pare ca s-a ajuns prea departe, au copiat pana si stilul site-ului eMAG, inclusiv logo-ul.

Cei din spatele paginii chiar au o postare sponsorizata prin care expun numai aberatii. Trist este ca destul de multa lume cade in plasa acestor pagini false si a persoanelor care vor sa profite de oamenii mai naivi sau cei care nu cunosc bine acest domeniu.

telefoane 10 lei

Multe postari de acest gen au chiar destule aprecieri si distribuiri, semn ca genul acesta de inselatorie inca prinde in Romania.

Advertisement

Ni se spune in mod fals ca ar fi existat un accident la depozitul magazinului si ca ambalajele unor telefoane ar fi fost deteriorate. Dar “vestea buna”, telefoanele nu au patit nimic si acum sunt vandute contra unui pret de numai 10 lei.

Daca vezi aceasta postare pe Facebook, esti tentat sa dai click pe ea si sa afli mai multe. Vei fi redirectionat catre un domeniu dubios (il vedeti in partea de sus a imaginilor atasate), mai grav este ca apare logo-ul eMAG. Sunt si o serie de comentarii acolo, posibil conturi false (speram sa nu fie persoane reale):

Atentie! Telefoane la 10 lei in numele eMAG, pagina FALSA!

Prin aceasta metoda, aceste persoane incearca sa ne faca sa credem ca este vorba chiar despre marele magazin si ca totul este real. Nimic mai fals. Apar si o serie de poze cu telefoanele Samsung Galaxy S22 care ar fi suferit avariile (cutiile lor) si pretul de numai 10 lei.

Advertisement

Recomand cu tarie sa nu cadeti in aceasta capcana, sa raportati postarea catre Facebook si sub nicio forma sa nu dati click pe ea. Veti fi redirectionati catre acel site fantoma cu un logo fals si probabil, va trebui sa introduceti date personale sau datele cardului! Nu faceti asta!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des