Connect with us

Review gadget

CONCURS! Castiga un Xiaomi Amazfit Verge si review video

Published

on

CONCURS! Castiga un Xiaomi Amazfit Verge si review video

Xiaomi Amazfit Verge este un smartwatch de foarta buna calitate, fara nicio indoiala. El este oferit ca premiu de catre cei de la xiaomiromania.com si tot ei se ocupa de acest concurs, inclusiv de tabelul pe care-l vedeti la sfarsitul acestui articol. Valoarea premiului este de 950 lei, fix ceasul testat si prezentat in articole.CONCURS! Castiga un Xiaomi Amazfit Verge si review video

Deja am discutat despre el in acest articol. Acolo, puteti vedea partea de design, specificatiile tehnice, dar si alte detalii. Acum, am sa va arat si aplicatia ce trebuie instalata pe telefonul mobil. Acest smartwatch functioneaza si fara a instala o anumita aplicatie, insa este mult mai ok sa va bucurati de toate caracteristicile lui.

CONCURS! Castiga un Xiaomi Amazfit Verge si review video

Asa cum era normal, aplicatia este gratuita (aici). In stilul celor de la Xiaomi, este foarte bine pusa la punct. Poti face update direct din aplicatie (a primit 2 actualizari ceasul pana acum), iti poti seta diversi parametri, ai la dispozitie o multime de grafice pentru cele 11 stiluri de sport prestabilite, etc.

CONCURS! Castiga un Xiaomi Amazfit Verge si review video

Si tot din interfata aplicatiei, poti sa schimbi stilurile de afisare a orei, sunt nu mai putin de 11 fețe. Acestea pot fi trimise pe smartwatch, direct cu un singur click. Detaliile despre acumulator sunt si ele disponibile, tot in aplicatie.

Advertisement

Apropo de acumulator. Stiu ca multi se gandesc la autonomie si vor sa stie care este aceasta. Capacitatea este de 390 mAh si producatorul declara pana la 5 zile in mod standby. Este greu de spus cate ore rezista bateria, in utilizare. Xiaomi Amazfit Verge are un display AMOLED si teoretic, autonomia ar trebui sa fie destul de buna.

CONCURS! Castiga un Xiaomi Amazfit Verge si review video

Insa, totul difera de modul de utilizare, de valoarea la care este setata luminozitatea, daca este asociat sau nu cu telefonul, daca se foloseste GPS-ul si daca sunt pornite anumite functii. Nu exista un test ca la telefoanele mobile, unul prin care sa vezi cam cate ore reuseste sa obtina. Personal, cred ca este capabil sa reziste o zi intreaga cu o folosire destul de intensa, insa nu mai mult.

CONCURS! Castiga un Xiaomi Amazfit Verge si review video

Daca te apuci sa asculti muzica pe el (are player integrat) sau daca ai multe conversatii telefonice, autonomia va fi mai mica.

Advertisement

Cum functioneaza ceasul Xiaomi Amazfit Verge, incursiune prin meniu, functiile si setarile disponibile, in clipul de mai jos:

Xiaomi Amazfit Verge – review video

Interfata aplicatiei, in capturile de mai jos:

Advertisement

Pentru a putea castiga acest smartwatch, trebuie sa parcurgeti toti pasii din tabelul de mai jos. Modalitatea aceasta a fost aleasa de catre cei de la xiaomiromania.com. Tot ei vor alege si castigatorul, insa ceasul va pleca de la androidro.ro. Este cel testat.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des