Connect with us

Tutoriale telefon

Asa poti sa descarci pe telefon un clip de pe TikTok

Published

on

Cum descarc un clip video de pe TikTok pe telefon? Aplicatia aceasta a prins bine de tot si in Romania, probabil ca putine sunt telefoanele de pe care ea lipseste. Continutul ei este unul discutabil, insa nu despre acest subiect discutam in acest articol.

Daca esti un fan TikTok si ai gasit anumite clipuri pe care vrei sa le descarci direct pe telefonul tau, iata ce anume trebuie sa faci. O mica precizare inainte. Trebuie sa stiti ca materialele video pe care le descarcati nu sunt intotdeauna gratuite.

Desi aplicatia permite in mod default descarcarea clipurilor video, unele dintre ele pot fi protejate de legea drepturilor de autor. Nu trebuie sa va insusiti acel clip sau sa-l editati si sa-l reurcati pe o alta platforma de socializare sau chiar pe YouTube. Puteti avea probleme!

Advertisement

Cum descarc un clip video de pe TikTok pe telefon

Porneste aplicatia TikTok si in momentul in care ai ajuns la un clip preferat, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe iconita in forma de sageata, apoi sa te uiti pe randul de jos. Acolo, vei gasi scris “Salveaza videoclipul”. Apesi si automat, descarcarea materialului va incepe.

TikTok – descarcare video pe telefon

Apoi, il gasesti stocat direct in memoria telefonului mobil (galerie/video). Ai posibilitatea sa copiezi linkul clipului si sa-l descarci folosindu-te de alte programe sau aplicatii, insa efectiv nu are rost sa faci asta. TikTok iti da posibilitatea sa descarci un clip video fara sa apelezi la alte programe sau site-uri.

Tot in zona respectiva si pe care am evidentiat-o in capturile de mai sus, exista posibilitatea de a distribui clipul catre retelele de socializare, pe WhatsApp, printr-un mesaj SMS, etc. Pana in acest moment, aceasta aplicatie a fost descarcata de peste 1 miliard de utilizatori (la nivel global).

Advertisement

Tik Tok are si un rating mare in magazinul de aplicatii Google Play. 4.5 din 5, aproximativ 32.000.000 de persoane au adaugat recenzii pentru aplicatie, majoritatea fiind unele pozitive.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des