Connect with us

Stiri despre telefoane

De ce a luat foc Dacia Spring? “In 15 minute ardea generalizat”

Published

on

Este nefericita intamplare de care a avut parte un posesor al acestui autoturism electric. Stirea aceasta s-a viralizat rapid, mai ales ca este implicat un autoturism sub brand romanesc.

Insa, nu trebuie sa uitam ca nu este primul caz in care o masina electrica ia foc, si din pacate, nu va fi nici ultimul. Apoi, trebuie sa ne amintim ca nu numai masinile electrice se aprind din senin. Asta se intampla si cu destul de multe autoturisme ce folosesc combustibili precum motorina sau benzina.

Rapid, in presa au inceput sa apara stiri care au oarecare legatura cu ceea ce s-a intamplat in localitatea Beregsau Mare, judetul Timis. Se spune ca deja sunt mai multi posesori de Dacia Spring care vor sa vanda masinile. Asta dupa ce, in urma cu un an, abia asteptau sa o cumpere.

Advertisement

dacia spring a luat foc

Dar nu cred ca toti (sau intr-un numar alarmant) vor sa scape de acest model. Si daca ne uitam pe platformele specializate in anunturi de vanzari auto, vedem ca sunt multe alte modele noi de autoturisme puse la vanzare. Este adevarat, Spring nu are nici o autonomie mare, nu este nici foarte spatioasa, nici cea mai sigura masina din lume.

Cauza probabila a producerii incendiului a fost stabilita ca fiind un scurtcircuit electric, – reprezentanții ISU Timis.

dacia spring arsa

Dar presupun ca toate aceste aspecte sunt cunoscute de cineva care vrea sa dea peste 10.000 de euro pe o masina electrica! Pe grupul dedicat Dacia Spring de pe Facebook, posesorul povesteste:

Advertisement

Astăzi, in jurul orelor 17.00 Dacia mea Spring (primăvară sau izvorul minunilor, cum or numi-o ăștia) a trecut în neființă. O mașină electrică de care am fost extrem de mulțumiți timp de un an și jumătate, fără erori, încărcată doar la priză, acasă. Înainte de a-și da sfârșitul obștesc, mașina era condusă de soție și m-a sunat disperată că se aude un zgomot infernal de sub mașină ca o combinație de șuierat – scârțâit puternic ajungând in 300 de metri in fața casei.

De sub mașină, din zona bateriei a început să se propage un fum care alterna de la des la mai puțin vizibil. In maxim 15 minute mașina ardea generalizat. Spaima prin care a trecut soția și copiii nu o mai explic aici. Mașina s-au făcut SCRUM și este pentru prima dată când efectiv regret achiziția ei.

Dețin asigurare Casco full și mașina mai era în garanție încă 18 luni. Nu acuz pe nimeni, nu doresc reclamă negativă și mai ales nu îmi doresc să văd din partea voastră comentarii răutăcioase. Vreau doar să vă expun experiența aceasta nefastă și să știți ce urmează în cazul în care vă veți lovi de aceeași situație.

Advertisement

a luat foc dacia spring

Din fericire, se pare ca exista Casco si asta inseamna ca posesorul va fi despagubit. Imi pare rau de intamplarea nefericita prin care a trecut si speram ca nimeni sa nu mai pateasca asa ceva. Nu cred ca un caz izolat ar trebui sa-i sperie pe cei ce detin o masina electrica. Din cate stiu, cred ca este singurul eveniment de acest gen in care a fost implicata o Dacia Spring.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des