baterie

Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volanul bolidului Lamborghini

Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volanul bolidului Lamborghini

Dorian Popa, cunoscut influencer online, ar fi fost surprins de autoritati in timp ce conducea un Lamborghini, avand comportament suspect. Incidentul a avut loc in Domnesti, judetul Ilfov, la data de 27 octombrie, in jurul orei 21:15.

Echipajul de politie apartinand de Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov – Serviciul Rutier, in timpul unei actiuni de rutina, a decis sa opreasca autovehiculul de lux pentru un control amanuntit. La volan se afla Dorian Popa, care parea a fi sub influenta unor substante interzise. Surprinzator, influencer-ul era imbracat doar in lenjerie intima.

In urma testarii cu aparatul etilotest, au fost detectate indicii care sugerau consumul de substante psihoactive, posibil canabis, conform surselor judiciare. Pentru a confirma aceste suspiciuni, Dorian Popa a fost transportat de urgenta la o unitate medicala din Bucuresti pentru recoltarea de probe biologice.

Ca urmare a acestor evenimente, permisul de conducere al lui Dorian Popa a fost retinut pe loc, iar dreptul sau de a conduce vehicule a fost suspendat temporar, conform legislatiei in vigoare.

In prezent, politistii Serviciului Rutier Ilfov continua investigatiile, avand deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate imprejurarile si conditiile in care vedeta de pe retelele sociale s-a aflat la volan sub influenta substantelor psihoactive.

sursa