Connect with us

A aparut si noul catalog al celor de la LIDL, ofertele fiind valabile in parioada 15 mai – 21 mai 2023. Parca ceva mai slab in materie de gadegturi sau alte “chestii” interesante, poate este numai parerea mea.

Unele dintre aceste oferte vor fi valabile incepand cu data de joi, 18 mai. Observ ca se concentreaza mai mult pe produse dedicate intretinerii gradinii, nu au uitat nici de biciclisti, practic a inceput sezonul plimbarilor.

In rest, cateva produse destinate ingrijirii locuintei si mancare, cat mai multa mancare. Dar noi nu discutam acum despre asa ceva, ne uitam la o selectie a celor mai interesante oferte pe care le putem gasi incepand de saptamana viitoare, la LIDL.

Multe scule – dar fara acumulator

ciocan rotopercutor lidl parkside

Sper sa nu ma insel cand scriu asta, dar acest produs vine fara accesorii esentiale. Scrie clar ca pentru toate uneltele din pagina, nu ofera acumulator si nici incarcator!

Pretul produsului este de 399 lei, specificatiile le vedeti in poza de mai sus. Functioneaza pe baza de acumulator, acesta se cumpara separat tot de la ei, costa 349 lei. Va mai trebuie si incarcator pentru acesta, pretul fiind de 249 lei. Dar vedem in poza de mai jos ca este un acumulator smart, asta spunem si despre charger.

Prin intermediul aplicatiei LIDL Home, avem acces la o serie de informatii, putem controla anumite aspecte legate de functionalitate. Interesant.

incarcator acumulator lidl

Daca va plac sculele si vreti sa aveti mereu ceva nou, gasiti multe oferte saptamana aceasta. Un fierastrau sabie la 499 lei (tot fara acumulator inclus), unul circular sau cu lant, un polizor si o rindea.

Avantajul acestor scule este dat de faptul ca nu se alimenteaza la 220V, nu trebuie sa mai intindem cabluri peste tot si pot fi luate acolo unde nu este energie electrica la retea sau daca nu dorim sa mai intindem role intregi de prelungitoare. Sculele sub acest brand sunt destul de calitative.

fierastrau lidl parkside Iata noul catalogul LIDL, TOP oferte din 15-21.05 2013 polizor rindea lidl pret 2023Iata ce am mai extras din urmatorul pliant. Cateva scule pentru gradinarit, cu sau fara acumulator, un aspirator pentru ferestre, aparat de sudura, fier de calcat Philips, fotoliu suspendat pentru gradina, destul de multe accesorii pentru biciclete si observ un pret bun pentru acel ciclocomputer, costa 54.99 lei.

Am luat ceva asemanator (recent) de la Decathlon, dar am dat pe el 99 lei. Si cel de la LIDL functioneaza wireless (nu se conecteaza la roata prin cablu) si are diverse functii. Este o oferta ok. Iata restul produselor:

foarfeca gard viu lidl pret pareri Iata noul catalogul LIDL, TOP oferte din 15-21.05 2013 Iata noul catalogul LIDL, TOP oferte din 15-21.05 2013 bormasina cu percutie lidl pret pareri Iata noul catalogul LIDL, TOP oferte din 15-21.05 2013 fier calcat lidl pret
Iata noul catalogul LIDL, TOP oferte din 15-21.05 2013 accesorii bicicleta lidl pret Iata noul catalogul LIDL, TOP oferte din 15-21.05 2013 bicicleta fara fir lidl ciclocomputer Iata noul catalogul LIDL, TOP oferte din 15-21.05 2013

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!