Connect with us

Stiri despre telefoane

iHunt lanseaza Shoe Fresh: taburet pentru sterilizarea incaltamintei

Published

on

Un nou produs destinat ingrijirii incaltamintei, iHunt Shoe Fresh, a fost lansat pe piata. Acesta este un taburet multifunctional ce include un sterilizator pentru incaltaminte, oferind o solutie completa pentru reimprospatarea, sterilizarea si uscarea rapida a incaltamintei. Recunosc, este un gadget (daca poate fi numit asa) inedit!

Dispozitivul combina functionalitatea unui taburet cu capacitatea de depozitare si caracteristici avansate de sterilizare. Echipat cu o lampa UV si un sistem de deodorizare pe baza de oxigen activ, iHunt Shoe Fresh promite sa elimine mirosurile neplacute si sa distruga peste 99.99% din bacterii, asigurand astfel o igiena pentru incaltaminte, conform descrierii produsului.

ihunt shoe fresh

Hunt Shoe Fresh dispune de un display LCD si trei moduri principale de operare: un mod de sterilizare UV, un mod de dezodorizare si un mod mixt.

iHunt lanseaza Shoe Fresh – pentru sterilizarea incaltamintei

Eficienta energetica a dispozitivului este buna, functionand cu o putere de doar 3W si fiind dotat cu o baterie de 4400 mAh care permite o utilizare de lunga durata, dar poate fi alimentat si la 5V. Include o functie de ionizare care revitalizeaza aerul din interiorul pantofilor.

Advertisement

sterilizare incaltaminte

Dispozitivul opereaza la un nivel de zgomot sub 40 de decibeli si are o capacitate de depozitare de 30 de litri. Dispunand de un display LCD de 6.3 inch, iHunt Shoe Fresh afiseaza informatii esentiale si are o rata de sterilizare declarata la 99%. Produsul este disponibil aici.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des