Connect with us

Stiri despre telefoane

Internet mobil nelimitat cu 1 euro pe luna, oferta actuala

Published

on

Internet mobil nelimitat cu 1 euro pe luna, oferta actuala a operatorului Digi Mobil, ce parin care ne trimite si la scoala sau mai bine zis, este legata de inceperea noului an scolar. Dar spre deosebire de alte campanii in care au avut reduceri de acest gen, aceasta parca tine mai mult.

Si nu este adresata scolarilor sau liceenilor, oricine poate beneficia de ea. Se intinde pe o durata de 9 luni de zile, practic perioada anului scolar, fara vacante. Daca va intrebati ce amanunte ar putea fi ascunse sau despre ce este vorba mai in amanunt, iata ce ne spune operatorul:

Oferta este valabila intre 21.08.2023 si 10.09.2023 pentru cei care transfera un numar de telefon dintr-o retea diferita si cumpara un abonament mobil DIGI pentru 24 de luni.

Advertisement

Promotia care include o reducere de 50% din valoarea abonamentului pentru primele 9 luni nu se poate combina cu oferta pentru achizitia telefoanelor in 24 de rate sau cu alte discounturi.

Clientii care transfera un numar dintr-o alta retea, cumpara un abonament mobil si sunt deja abonati la cel putin un serviciu fix RCS&RDS, pot beneficia de oferta de achizitie telefoane in 24 de rate, in functie de disponibilitatea stocului.

Asa cum stiti, operatorul de telefonie mobila are 3 tipuri de abonamente si cred ca sunt cele mai ieftine din Romania, probabil ca acesta este motivul pentru care atrage clienti foarte multi. Iata cat vor plati cei ce vor sa beneficieze de aceasta noua promotie, BACK to SCHOOL.

Advertisement
  • Planul Optim 2 costa 2 euro pe luna sau 1 euro pe luna in perioada de reducere. Cu acest plan, beneficiati de minute si SMS-uri nelimitate in retea, 200 de minute pentru apeluri nationale si internationale, si acces nelimitat la internet pe telefon. Cat de nelimitat este?
  • Planul Optim 3 este disponibil la 3 euro pe luna sau 1.5 euro pe luna in perioada de reducere. Acesta include minute si SMS-uri nelimitate in retea, 300 de minute pentru apeluri nationale si internationale, internet mobil nelimitat.
  • Planul Optim Nelimitat costa 5 euro pe luna sau 2.5 euro pe luna in perioada campaniei. Cu acest abonament, primiti acces nelimitat la majoritatea serviciilor, cu exceptia SMS-urilor catre alte retele de telefonie mobila.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des