Connect with us

Stiri despre telefoane

Lista telefoanelor Samsung care primesc Android 14 si One UI 6.0

Published

on

Lista telefoanelor Samsung care primesc Android 14 si One UI 6.0 – Trebuie sa stiti ca atunci cand cumparati un telefon mobil, o parte din pretul lui este reprezentat si de suportul pe care producatorul il ofera. Este unul dintre motivele pentru care 2 terminale identice pot avea preturi diferite.

Un smartphone produs de Samsung poate costa mai mult in comparatie cu unul vandut si fabricat de un alt nume in industrie, dar si suportul primit este mai mare, asta inseamna oarecum si o durata de utilizare extinsa, dar si securitate superioara.

Lista telefoanelor Samsung care primesc Android 14 si One UI 6.0

Si tot ei sunt campioni la capitolul actualizari de Android, ma refer acum la cele importante. Pentru modelele de top, Samsunt ofera 3 ani de actualizari majore, niciun alt producator nu se mai lauda cu asa ceva! Si deja incepem sa discutam despre Android 14 si interfata One UI, poate cea mai buna si mai stabila.

Advertisement

Lista telefoanelor Samsung care primesc Android 14 si One UI 6.0

Cei de la sammobile.com au facut deja o lista cu modelele ce ar urma sa primeasca noul sistem de operare. Unele chiar in aceasta vara iar cele mai vechi, spre finalul anului. Observam ca seria Samsung Galaxy S20 pare sa nu mai beneficieze de actualizari majore, va ramane la Android 13.

Google a lansat Android 14 in luna februarie (2023) dar in versiunea Developer Preview. Momentan, numai telefoanele Pixel pot rula noua varianta, insa nu este ceva stabil nici in acest caz.

Seria Galaxy S
Galaxy S23 Ultra
Galaxy S23+
Galaxy S23
Galaxy S22 Ultra
Galaxy S22+
Galaxy S22
Galaxy S21 FE
Galaxy S21 Ultra
Galaxy S21+
Galaxy S21
Seria Galaxy Z
Galaxy Z Fold 4
Galaxy Z Flip 4
Galaxy Z Fold 3
Galaxy Z Flip 3
Seria Galaxy A
Galaxy A73
Galaxy A72
Galaxy A54
Galaxy A53
Galaxy A52 (A52 5G, A52s)
Galaxy A34
Galaxy A33
Galaxy A24
Galaxy A23
Galaxy A14
Galaxy A13
Galaxy A04s
Seria Galaxy M
Galaxy M54
Galaxy M53 5G
Galaxy M33 5G
Galaxy M23
Seria Galaxy F
Galaxy F54
Galaxy F23
Galaxy F14 5G
Seria Galaxy Xcover
Galaxy Xcover 6 Pro
Seria Galaxy Tab
Galaxy Tab S8 Ultra
Galaxy Tab S8+
Galaxy Tab S8

Dar asa cum precizam si in acest articol, nu cred ca ar fi cazul sa ne grabim cu instalarea chiar in ziua in care producatorul trimite pe telefon actualizarea, indicat ar fi sa asteptam un update ce ar rezolva eventualele probleme pe care Samsung a omis sa le rezolve.

Advertisement

Citeste acum si:

Instaleaza aplicatia asta daca asculti muzica la telefon

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des